(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt OP Yrityspankin Markets organisaatioon keskiselle alueelle kahta

Sales Manageria, Alueen suojaus- ja sijoitusratkaisut -tiimiin

Tehtävästä

Tehtävässä vastaat suojaus- ja sijoitusratkaisujen myynnistä yritys- ja yhteistyöasiakkaidemme lisäksi ryhmän sisäisille asiakkaille. Osallistut tiiviisti asiantuntijana oman alueesi kehityshankkeisiin tuotteiden, toimintatapojen ja ratkaisumallien suhteen, sekä tuet koko myyntitiimisi ja yksikkösi myyntiä. Päivittäisessä toiminnassa hinnoittelet vaativia korko- ja valuuttarakenteita itsenäisesti asiakkaan ja tuotteiden riskillisyyden huomioiden sekä regulaation tuomat vaatimukset yhdistäen. Ymmärrät miten osakkeet, ETF:t, strukturoidut sijoitustuotteet ja joukkovelkakirjalainat sopivat asiakkaiden vaurastuttamiseen tai johdannaiset osaksi sijoitusportfoliota. Esittelet ja luot asiakkaille suojausratkaisuja, lainasalkkuanalyyseja ja lainasalkun riskienhallintamenetelmiä. Vastaat myös asiakastilaisuuksien, koulutusten ja seminaarien suunnittelu ja toteuttamisesta alueellasi.

Tehtävässäsi tulet liikkumaan aktiivisesti laajemmalla alueella, tukikohtasi sijoittuen Pohjois-Savoon tai Etelä-Pohjanmaalle. Vastaat suojaus- ja sijoitusratkaisujen myynnistä yritys- ja yhteistyöasiakkaidemme lisäksi ryhmän sisäisille asiakkaille. Osallistut tiiviisti asiantuntijana oman alueesi kehityshankkeisiin tuotteiden, toimintatapojen ja ratkaisumallien suhteen, sekä tuet koko myyntitiimisi ja yksikkösi myyntiä. Päivittäisessä toiminnassa hinnoittelet vaativia korko- ja valuuttarakenteita itsenäisesti asiakkaan ja tuotteiden riskillisyyden huomioiden sekä regulaation tuomat vaatimukset yhdistäen. Ymmärrät miten osakkeet, ETF:t, strukturoidut sijoitustuotteet ja joukkovelkakirjalainat sopivat asiakkaiden vaurastuttamiseen tai johdannaiset osaksi sijoitusportfoliota. Esittelet ja luot asiakkaille suojausratkaisuja, lainasalkkuanalyyseja ja lainasalkun riskienhallintamenetelmiä. Vastaat myös asiakastilaisuuksien, koulutusten ja seminaarien suunnittelu ja toteuttamisesta alueellasi.

Mitä odotamme sinulta

Sinulta löytyy jo vankkaa tietoa finanssimarkkinoista ja markkinoiden dynamiikasta, kuten suojaus- ja sijoitusratkaisujen hinnoitteluun vaikuttavista tekijöistä. Olet erinomainen asiakaspalvelija, jolta löytyy vahvan myynnillisen silmän lisäksi myös ymmärrystä laajojen kokonaisuuksien hahmottamiseen asiakkaiden liiketoimintakentässä. Sinulla on kyky konsultoida asiakkaita sijoittamisessa ja riskienhallinnassa sekä suojauspolitiikan luomisessa ja position seurannassa. Tehtävässäsi tarvitset myös johdannaisiin liittyvän kirjanpidon ymmärrystä pankin sekä erilaisten asiakkaiden näkökulmasta.

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkintoa (esimerkiksi KTM tai OTM), näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä, sekä useampi vuosi kokemusta alan markkinatuotteista ja finanssiriskihallinnan parista. Motivoidut tavoitteista, olet itseohjautuva ja kartoitat proaktiivisesti asiakastarpeita alueellasi. Olet vaikuttaja ihmisten parissa, sekä verkostoidut luontevasti erilaisten ihmisten kanssa. Pystyt toimimaan muutostilanteissa tehokkaasti sekä ilmaiset itseäsi selkeästi myös vaativissa vuorovaikutustilanteissa.

Mitä saat meiltä

Finanssiala muuttuu rytinällä ja OP Markets on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Tulet työskentelemään alamme halutuimman työnantajan palveluksessa ja saat mahdollisuuden kehittyä ainutlaatuisessa ympäristössä, jossa koko Markets liiketoiminta yhdistyy saman katon alla tiiviiksi, kaikki tuotealueet kattavaksi kokonaisuudeksi. Rakennamme tulevaisuuteen rohkeasti uudistuvaa Markets liiketoimintaa, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja samalla kasvaa yhdeksi finanssialan kirkkaimmista tähdistä. Sales Managerin tehtävässä tarjoamme sinulle vastuullisen roolin, jossa pääset viemään toimintaa aidosti eteenpäin ja tekemään alalla ainutlaatuisen laajaa toimenkuvaa. Huipputiimissä meitä kaikkia yhdistää vauhdikas tekemisen meininki ja nälkä toiminnan kehittämiseen. Ison talon etujen lisäksi tuemme sinua myös kehittymisessäsi kannustaen rohkeasti eteenpäin.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiimipäällikkö Juhana Pelliniemi, puh. 0505509128 tai juhana.pelliniemi@op.fi

Hae tehtävää 16.12.2018 mennessä.