(Poistunut julkaisusta)

SALES MANAGER
Lowell Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

tarjoamaan potentiaalisille asiakkaillemme palveluita, jotka perustuvat aitoon asiakastarpeeseen sekä Lowellin laadukkaisiin ja innovatiivisiin ratkaisuihin.

Sales Managerina myyt Lowellin ratkaisuja uusille asiakkaille ja kehität vastuualueellesi kuuluvia nykyasiakkuuksia. Työskentelet myyntiorganisaatiomme kauppa & kumppanuudet tai pankki & rahoitus -segmentin parissa.

Lisäksi osallistut vastuualueesi myyntisuunnitelmien tekemiseen ja ylläpitämiseen sekä myyntiprosessien kehittämiseen. Pääset myös vaikuttamaan markkinointiin ja tarvittaessa osallistut palvelukehitykseen tuomalla näkemyksiä vastuualueesi asiakastarpeista. Raportoit tehtävässäsi Head of Service Companies Mikko Hautamäelle tai Head of Financial Institutions Tommi Aulénille.

Sales Managerina menestyäksesi

tulisi sinulla olla muutaman vuoden kokemus ja näyttöjä menestyksekkäästä palvelu- ja ratkaisumyynnistä (B2B). Kaupan ja/tai rahoitusalan tuntemus on tehtävässä eduksi.

Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä kykyä kantaa vastuuta. Sinulla on vahva halu myydä ja kehittyä ratkaisumyynnin ammattilaisena!

Koulutustaustasi voi olla yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto. Esiinnyt luontevasti ja pystyt tuottamaan tasokasta tekstiä. Kommunikoit  suomen kielen lisäksi sujuvasti englanniksi.

Tarjoamme sinulle

näköalapaikan kehittyviin palveluihin sekä itsenäisen ja täynnä kehitysmahdollisuuksia olevan vastuualueen dynaamisessa tiimissämme. Asemapaikkasi voi olla Turku tai Helsinki, kunhan olet valmis matkustamaan näiden kaupunkien välillä.

Lowell on avoin ja reilu työnantaja, joka tarjoaa hyvät henkilöstöedut, joustavat työn tekemisen mahdollisuudet (mm. etätyö) sekä energisen työskentely-ympäristön.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä saat Mikko Hautamäeltä 0400 93 68 03 (Head of Service Companies) ja Tommi Aulénilta 050 591 9704 (Head of Financial Institutions).

Ansioluettelon ja hakemuskirjeen palkkatoiveineen voit lähettää 25.11.2018 mennessä Mercuri Urvalin nettisivuilla www.mercuriurval.com tunnuksella FI-13348.