(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager
Sisustusarkkitehdit Gullstén-Inkinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Suunnitteluratkaisuja pienellä hiilijalanjäljellä ja suurella sydämellä

Sisustusarkkitehdit Gullstén-Inkinen Oy etsii yhteistyössä Helsinki Sales Academyn kanssa luovaan tiimiinsä B2B-myynnin ammattilaista!

Löytyykö sinulta kokemusta, jonka pohjalla on aitoa tahtoa voittaa asiakkaan luottamus ja kehittää asiakassuhteita määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti? Gullstén-Inkinen on korjausrakentamisen arkkitehtisuunnittelun, työympäristön kehittämiseen sekä sisustussuunnitteluun erikoistunut konsulttitoimisto. Asiakkaalle tarjottavat kokonaisuudet ovat aina räätälöityjä ja siksi myynniltä vaaditaan asiantuntijapalveluille tyypillistä konsultoivaa, ratkaisukeskeistä otetta. Koulutustasosi tukee tehtävässä menestymistä, mutta varsinainen kokemus alalta ei ole välttämätöntä – painotamme haussa ennen kaikkea myynnillistä osaamista ja vuorovaikutustaitoja.

Toimenkuvasi Gullstén-Inkisellä sisältää niin uusasiakashankintaa kuin olemassa olevista asiakkuuksista huolenpitoa ja niiden aktiivista kehittämistä. Koska toiminnallasi rakennat ja ylläpidät suhteita rakennus- ja kiinteistöalan toimijoihin, on näihin toimialoihin liittyvästä kokemuksesta sinulle etua. Nykyiset kontaktiverkostot näiltä aloilta ovat valtava etu, mutta menestyäksesi tarvitset ensisijaisesti erinomaiset neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot herättääksesi yrityspäättäjien luottamuksen.

Sisustus- ja arkkitehtisuunnitteluprojektien toteutus linkittyy tiukasti deadlineihin, ja toimialan luonne vaatii myös myynniltä kykyä aikatauluttaa, ottaa vastuuta ja valmiutta tehdä päätöksiä. Työ sopii erityisesti henkilölle, joka osaa johtaa omaa työtään ja luotamme siihen, että kokenut myynnin osaaja organisoi oman toimintansa tavoitteiden saavuttamiseksi. Yrityksen vahvuutena on ehdottomasti pitkän linjan kokemus ja monipuolinen osaaminen – voit luottaa siihen, että talon sisältä löytyy kompetenssia täydentämään jo olemassa olevaa ongelmanratkaisukykyäsi!

Gullstén-Inkisellä sinut toivottaa tervetulleeksi tiivis työyhteisö, jossa vaalitaan huumoria, mutta samalla ammattimaista otetta. Tarjoukset laaditaan yhteistyössä projektijohdon kanssa, mikä korostaa tiimityöskentelyosaamisen tärkeyttä. Gullstén-Inkisellä uskotaan yhdessä tekemiseen ja sitä kautta parhaimpien ratkaisujen ja palvelun tarjoamiseen asiakkaalle.

Tunnistitko tulevan työpaikkasi – hae jo tänään! Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen yhtenä suomenkielisenä PDF-tiedostona osoitteeseen rekrytointi@helsinkisalesacademy.fi ja merkitse aiheeksi Gullstén-Inkinen. Hakuaika päättyy 12.11.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Annika Vallo, Helsinki Sales Academy Oy 5.11. klo 10-12 ja 9.11. klo 12-16 puh. 050 563 8080.

 

Rekrytointiprosessiin luovutettuja tietoja käsittelevät vain Helsinki Sales Academyn kyseisestä rekrytoinnista vastaavat henkilöt. Tarkempi henkilötietoihin liittyvä rekisteriseloste on luettavissa osoitteessa: www.helsinkisalesacademy.fi/viestinta/rekisteriseloste. Toimeksiantajayritykselle luovutetaan tiedot vain jatkoon päässeistä kandidaateista, kun he ovat hyväksyneet haastattelukutsun rekrytoinnin toimeksiantajayritykseen.