(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager
OP Yrityspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle Strukturoidut sijoitustuotteet –yksikköön vakituiseen työsuhteeseen

Sales Manageria

Yksikkömme tehtävänä on luoda strukturoituja sijoitustuotteita OP Ryhmän asiakkaille. Toimimme osana OP Yrityspankin Markets-osastoa.

Tehtävässä Sales Managerina vastaat strukturoitujen tuotteiden myynnistä ja tavoitteiden saavuttamisesta määrätyssä asiakassegmentissä. Työssäsi ideoit ja kehität tuotteita sekä toimintatapoja. Lisäksi osallistut sidosryhmien jatkuvaan kouluttamiseen strukturoitujen tuotteiden osalta.

Tehtävässä menestymisen eväät

Tehtävä edellyttää sinulta tuntemusta ja aitoa kiinnostusta pääomamarkkinoita sekä sijoitustuotteita kohtaan soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi. Sinulla tulee olla jo näyttöjä ja kokemusta menestyksekkäästä sijoitustuotteiden myynnistä erilaisiin asiakaskanaviin ja omaat kyvyn ymmärtää sekä kuunnella asiakkaan tarpeita. Nautit esiintymisestä asiantuntijana erilaisille yleisöille kuten myös kouluttamisesta. Ennen kaikkea sinulla on halu onnistua ja saavuttaa asetetut tavoitteet.

Toivomme sinulta erinomaista Microsoft Office–osaamista. Kokemus viranomaisvaateet huomioivien sijoitustuotteiden markkinointimateriaalien laatimisesta ja strukturoiduista sijoitustuotteista on etu. Haluat kehittää itseäsi, olet idearikas ja sinulla on kykyä oppia uutta. Työskentelytyylisi on systemaattinen, tehokas ja tavoitteellinen. Pystyt myös innostamaan muita omalla esimerkilläsi parempiin saavutuksiin. Olethan myös valmis matkustamaan Suomessa työn puolesta.

Mitä tarjoamme sinulle

Pääset toimimaan vastuullisessa avainroolissa ja ykkösluokan palvelun toimittamisen asiakkaillemme näemme kunnia-asiana. Roolisi on itsenäinen ja vastuullinen, mutta ensisijaisesti etsimme vahvaa tiimipelaajaa. Toimenkuva tarjoaa sinulle mahdollisuuden toimia pääomamarkkinoilla mielenkiintoisessa ja haasteellisessa tehtävässä. Tarjoamme sinulle myös ison talon työsuhde-edut ja uramahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikkö Tuomas Kaasalainen, puh. 050 414 8397 tuomas.kaasalainen@op.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi Urasivuston kautta viimeistään 20.5.2018.

Valitulta hakijalta tarkistetaan luottotiedot ja teetetään huumausainetesti sekä terveyskysely.