(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager
Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018

Haemme kokenutta myyjää ulkoistushankkeiden myyntiin pääkaupunkiseudulle. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aiempaa kokemusta IT-kokonaisulkoistuksista ja olet toiminut ulkoistusliiketoiminnan piirissä joko myyjänä, presales-tehtävissä tai muissa vastaavissa rooleissa.  

Myyntihankkeissa toimit itsenäisesti ja sinulle onkin jo kertynyt kokemusta myyntihankkeiden johtamisesta. Osaat muodostaa asiakasta vakuuttavia tarjouksia yhdessä Telia-konsernin ja Nebulan teknisten asiantuntijoiden, projektipäälliköiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Esiintymisesi on luontevaa ja pystyt esittelemään Nebulaa yrityksenä sekä valmistelemiasi tarjouksia asiakkaalle luottamusta herättävällä tavalla. Osaat ajatella laatikon ulkopuolella ja pystyt kehittämään tarvittaessa luovia ratkaisuja esillä oleviin ongelmiin. Työskentelet kuitenkin loogisesti ja järjestelmällisesti, vieden myyntihankkeet tuloksellisesti maaliin molempia osapuolia palvelemalla tavalla.  

Vastuullesi kuuluvat

  • itsenäinen asiakashankinta
  • B2B-ratkaisumyynti uusasiakkaille
  • myyntihankkeiden itsenäinen johtaminen
  • asiakkaan tarpeita vastaavien tarjousten muodostaminen ja tarjousesittelyjen pitäminen asiakkaille
  • business case -laskelmien tekeminen ja läpikäynti asiakkaiden kanssa
  • sopimusneuvotteluissa pääneuvottelijana toimiminen  

Odotamme sinulta jo useamman vuoden tuloksellista kokemusta kokonaisulkoistuksista. Pystyt kommunikoimaan monipuolisesti ja luottamusta herättävällä tavalla asiakkaan eri toimijoiden kanssa, alkaen tietoteknisistä asiantuntijoista päätyen liiketoimintajohtoon. Sinulla on kokemusta sopimusneuvotteluista ja pystyt neuvottelemaan asiakkaan kanssa menestyksellisesti pysyen annetuissa raameissa. Tunnet laajasti sekä perustietotekniikan että digitaalisia palveluja. Ymmärrät asiakkaan liiketoimintavaatimukset ja pystyt muodostamaan niiden täyttämiseksi sopivan kokonaisuuden Nebulan tuottamista palveluista.  

Arvostamme myös

  • kaupallista tai teknistä korkeakoulututkintoa
  • kokemusta loppukäyttäjäpalveluista, yhteyspalveluista sekä pilvi- ja konesalipalveluista
  • positiivista ja rentoa asennetta  

Emme oleta, että tunnet valmiiksi kaikki Nebulan tuottamat palvelut, mutta toivomme, että sinulla on sopivasti mielenkiintoa kaikkia mainittuja osa-alueita kohtaan. Jos olet etsimämme henkilö, me tuemme osaamistasi niillä osa-alueilla mitkä vaativat vielä kehittymistä.

Tarjoamme sinulle työn vaativuutta vastaavan palkan, onnistumisista palkitsevan bonusmallin, joustavan tavan työskennellä, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista. Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounasedut.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 1.5.2018 mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Ville Lehtinen, ville.lehtinen@nebula.fi.