(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager, Visma.net ERP
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019
Tiesitkö, että Visma on yksi Euroopan suurimpia SaaS ohjelmistotaloja? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi edelleen kehittyvää menestystarinaa myynnin parissa osana Great Place to Work -palkittua kasvuyritystä!

Tehtävänäsi on myydä kohderyhmiimme modernia, aitona pilvipalveluna toimitettavaa Visma.net toiminnanohjausratkaisua. Toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa painopisteen ollessa uusasiakashankinnassa. Myyntihankkeet ja asiakaskohtaamiset käynnistyvät tyypillisesti asiakkailta tulleiden kyselyiden perusteella, osa käynnistyy huippuunsa viritetyn markkinointitiimimme tuottamista liideistä ja loput haet omalla aktiivisella työskentelylläsi. Liiketoiminnan kasvaessa edelleen roolisi voi pitää sisällään myös nykyisen asiakaskunnan huolenpitoa ja lisämyyntiä.

Työssäsi olet vastuussa uusien myyntihankkeiden koko prosessista, aina kvalifioinnista sopimuksen solmimiseen. Johdat myyntihankkeitasi johdonmukaisesti yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa ja pidät hyppysissäsi optimaalista myynnin hankesalkkua. Teet myös läheistä yhteistyötä markkinoinnin kanssa ja osallistut yhdessä määriteltyihin aktiviteetteihin.

Kehittyvässä toimenkuvassa menestymisessä auttaa jos omaat:
Halua ja innostusta olla rakentamassa uutta liiketoimintaa
Kokemusta monipuolisten ohjelmistoratkaisujen, ideaalisti toiminnanohjaus-
ratkaisujen onnistuneesta myymisestä PK-yrityksille
Energistä otetta myyntiin ja asiakastyöskentelyyn
Valmiutta ja kiinnostusta omaksua myymääsi ratkaisua pintaa syvemmälle
Itseohjautuvuutta ja vastuuta omasta työstäsi - myynti ja siihen johtavat aktiviteetit
Kykyä synnyttää toiminnallasi luottamusta asiakkaissa

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön. Tässä on mahdollisuutesi tehdä uraa yhdessä Euroopan johtavista teknologiayrityksistä!

Työsuhde on vakituinen ja sijaitsee Helsingin keskustassa. Hae mahdollisimman pian - hakemusten käsittely aloitetaan elokuussa ja hakuaika päättyy 21.8.2019. Tässä on mahdollisuutesi tehdä uraa yhdessä Euroopan johtavista teknologiayrityksistä!

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä Vismassa, voit olla yhteydessä Matti Karppiseen puhelimitse 0400-899 798 joko tiistaina 13.8.2019 klo 9:30 - 10:30 tai perjantaina 16.8.2019 klo 10:30 - 11:30.