(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager (Uusimaa)
Valokuitunen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Meillä on innostava paikka rohkealle ja tekevälle kollegalle,


SALES MANAGER (UUSIMAA)


Meistä:

Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Niinpä voimmekin kutsua itseämme edelläkaivajiksi! Työskentely-ympäristössämme vallitsee innostava start up-henki ja omistuspohjamme, CapMan Infra ja Telia Company, tuo toimintaan vakauden. Tuomme valokuidun jo 20 000 kotiin, ja lähivuosina investoimme 200–300 miljoonaa euroa taajamien pientaloalueiden nopeisiin ja varmoihin nettiyhteyksiin.  Tänä vuonna rakennamme uutta verkkoa Turun, Tampereen ja Porin seudulla sekä Uudellamaalla. Tarkoituksenamme on laajentua koko Suomeen.

Kollegoinasi olemme

 • energinen porukka, jonka työn ytimessä on suomalaisten kotitalouksien arjen sujuvoittaminen huipputeknologian avulla
 • laadukkaasti, vastuullisesti ja lujasti, mutta rennosti työskentelevä joukko
 • itsenäisiä, mutta yhteisöllisiä: toimimme tiiviissä käsikynkässä sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa
 • kehittävällä otteella, kunnianhimolla ja lämmöllä tekeviä: valtakunnallisen tiedonsiirron tulevaisuuden lisäksi saamme rakentaa työyhteisömme toimintatapoja ja kulttuuria

Työskentelemme modernein menetelmin ja työkaluin. Päätoimipisteemme sijaitsee Hämeentiellä Helsingissä, mutta roolisi mukaisesti toimit aktiivisesti kentällä. Mahdollistamme tämän luonnollisesti erinomaisilla työvälineillä, etätyön mahdollisuuksilla ja joustavilla työajoilla. Kattava työterveys, liikuntaetu, puhelinetu ja muut tarvittavat työvälineet kuuluvat työntekijöillemme. Valokuidun lisäksi rakennamme uudenlaisia toimintatapoja toimialalle. Meillä kasvetaan tehtävien kautta, yhdessä yrityksen ja ihmisten kanssa.


Tehtävästä:

Myyntityömme tapahtuu rajatuilla taajamien pientaloalueilla, jolloin tapaamme perheiden päättäjiä heidän omalla asuinalueellaan door-to-door-myynnin kautta.  

Seuraat tulosvastuullisella ja proaktiivisella otteella sinulle asetettujen tavoitteiden toteutumista, sparraat ja päivittäisjohdat tiimien esimiehiä ja myynnin tekijöitä sekä olet mukana kehittämässä myyntikonsepteja. Vastaat alueesi myyntikampanjoiden tuloksista ja seurannasta tiiviissä yhteistyössä markkinoinnin kanssa. Tärkeimmät yhteistyökumppanisi myynnin kumppaniverkoston lisäksi ovat oman organisaation kehitys, markkinointi sekä aluehallinnan ja rakennuttamisen porukat.

Toimit myyntitiimiesi työn mahdollistajana mm. materiaalien, työvälineiden ja järjestelmien osalta ja olet avainasemassa kannustamassa tavoitteisiin. Et istu toimistolla hallinnoimassa, vaan olet osaltasi aktiivinen keskustelukumppani asiakkaille ja sparraava kouluttaja myyjille. Et kaihda esiintymistä asiakastapahtumissa ja vaikka D2D ei kuulu varsinaisiin työtehtäviisi, olet kuitenkin tarvittaessa valmis myös henkilökohtaiseen myyntityöhön.

Myyntitiimisi työaika on ilta- ja viikonloppupainotteista, joten sinäkin olet tarvittaessa tavoitettavissa iltaisin ja toisinaan viikonloppuisinkin. Liikut joustavasti vastuualueellasi omalla autollasi tai voit vaihtoehtoisesti valita auton käyttöedun.


Sinusta:

Olet jo hankkinut näyttöä onnistuneesta myynnin esimiestyöstä ja tuloksekkaasta myyntityöstä. Olet energialtasi innostava tiimipelaaja, vaikka itseohjautuvuutesi mahdollistaakin myös itsenäisen tekemisen. Tarvittaessa vaativammatkaan neuvotteluasemat eivät aiheuta sinulle ahdistusta ja tulosten saavuttaminen on luontaisesti toimintasi keskiössä.


Sinulla on

 • näyttöä tuloksekkaasta esimiestyöstä ja kuluttajamyynnin (B2C) tekemisestä
 • kyky tehdä tuloksellista työtä paineen alla
 • hands on- asenne
 • vahvat projektinhallintataidot, langat eivät tipahda käsistäsi intensiivisessäkään vauhdissa
 • mahdollisesti kokemusta yhteistyöstä myyntikumppanin kanssa
 • datalähtöinen ja analyyttinen toimintatapa, joka näkyy rakkautena numeroihin ja excelöintiin
 • aito teknologiakiinnostus, sillä toimimme täysin sähköisessä työvälineympäristössä
 • luonteva tapa huomioida kollegat, asiakkaat ja kumppanit
 • erinomaiset esiintymis- ja viestintävalmiudet suomen kielellä


Eduksesi on

 • myyntikokemus taloyhtiöille ja/tai pientaloille
 • kokemus D2D-myynnistä
 • kokemus puhelinmyynnistä
 • kokemus onnistuneista rekrytoinneista
 • sujuva englanninkielentaito


Istuisitko joukkoomme?

Toimi nopeasti, aloitamme haastattelut heti. Tule toteuttamaan tiedonsiirron tulevaisuutta ja hae tehtävää viimeistään 25.10. mennessä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Azetsilta Krista Leppänen, p. 045 664 1001 tai Janne Laaksola, p. 050 476 2881.

Lue lisää Valokuitusesta.