(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager Tukku- ja operaattorimyyntiin
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Tule meille työkaveriksi DNA:n Tukku- ja operaattorimyyntiin. Kiinteät operaattoripalvelut osasto hakee uutta Sales Manageria!

Tukku - ja operaattorimyynti tarjoaa asiakkailleen ja kumppaneilleen kiinteän verkon data - ja infrastruktuurituotteita ja palveluita, joita asiakkaamme voivat tarjota edelleen loppuasiakkailleen. Tukku - ja operaattorimyynti on osa DNA:n Yritysliiketoimintaa.

Sales Managerina tehtävänäsi on kiinteiden operaattoripalveluiden yhteys- ja infrastruktuurituotteiden myynti operaattoreille, integraattoreille ja muille pääosin kansainvälisille asiakkaille. Pääset tekemään sekä uusmyyntiä, että osallistumaan olemassa olevien asiakkuuksien hoitamiseen.

Sinulta odotetaan ennen kaikkea aktiivista otetta uusasiakashankinnassa. Tämän lisäksi sitoudut liikevaihdon kasvutavoitteisiin olemassa olevissa asiakkuuksissa ja annat panoksesi myös myynnin prosessien ja dokumentaation kehittämiseen

Työssä menestyäksesi sinulla on soveltuva, mielellään teknis-kaupallinen koulutus. Aikaisempi työkokemus operaattoriliiketoiminnassa katsotaan eduksi. Tulet työssäsi sujuvasti toimeen suomen ja englannin kielillä. Myös aikaisempi kokemus työskentelystä isojen asiakkuuksien hoitamisessa lasketaan eduksi. Omaksut uusia asioita nopeasti ja mukaudut nopeatempoiseen toimintaympäristöön helposti. Jaksat myös työstää asiakkuuksia pitkäjänteisesti ja kärsivällisesti.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa Myyntijohtaja Juho Hyvärinen puh. 0440 442646. Parhaiten tavoitettavissa ti 27.10. 15-16, pe 30.10. 14-15 ja ti 3.11. 15-16. Hae tehtävää heti, kuitenkin viimeistään 8.11.2020. mennessä. Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.