(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager / Tracegrow Oy, Tampere / Etelä-Suomi
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Tracegrow Oy on suomalainen cleantech-yritys, jonka liiketoiminta perustuu kiertotalouteen. Se on kehittänyt ainoana yrityksenä maailmassa teknologian, jonka avulla käytettyjen alkaliparistojen hivenaineista, sinkistä ja mangaanista, voidaan valmistaa tehokkaita ja puhtaita, maailman ekologisimpia mikroravinnetuotteita maanviljelyyn.

Tracegrow’n teknologia tuo ratkaisun kahteen globaaliin ongelmaan: käytettyjen alkaliparistojen hivenaineiden ekologiseen uudelleen käyttöön sekä niiden puutteesta kärsivän viljelysmaan ravitsemiseen ja siten maailman ruuantuotannon lisäämiseen.

Yhtiön liiketoiminta jakautuu kahteen liiketoiminta-alueeseen. Se myy valmistamiaan mikroravinnetuotteita lannoitteiden jälleenmyyjille ja lannoitevalmistajille. Tracegrow myös toimittaa Teknologiaansa pohjautuvia tuotantolaitoksia globaalisti muun muassa kierrätysyrityksille, lannoitevalmistajille sekä -jakelijoille. Teknologiatoimituksissa suunnittelu- ja projektointikumppanina toimii Pöyry.

Tracegrow on kasvuyritys ja sen tavoitteena on 100 miljoonan euron liikevaihto muutaman seuraavan vuoden aikana.

Tracegrow on Cleantech Finland -verkoston jäsen. Tracegrow on viimeisen puolentoista vuoden aikana panostanut liiketoiminnan kehittämiseen ja on luonut vahvan perustan globaalille liiketoiminnalle. Yhtiö on käynnistänyt tuotantolaitoksen Kärsämäelle Pohjois-Pohjanmaalle kesäkuussa 2018 ja se on solminut ensimmäiset jakelijasopimukset Suomeen, Viroon, Latviaan, Liettuaan, Tsekkeihin, Slovakiaan, Englantiin ja Irlantiin.

Vahvistamme vientiämme ja haemme 

SALES MANAGERIA

vahvistamaan ensisijaisesti Keski-Euroopan myyntiämme. Työssäsi käyt läpi potentiaalisia asiakkaitamme puhelimitse, sähköpostilla sekä tapaamisissa.

Olet aktiivinen ja tuloshakuinen myynnin ammattilainen, jolla on aiempaa kokemusta ja näyttöjä uusasiakashankinnasta kansainvälisessä ympäristössä. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Aiempi kokemus lannoitteiden, torjunta-aineiden tai hivenaineiden vientimyynnistä on merkittävä etu. Niin suullinen kuin kirjallinenkin englantisi on sujuvaa. Muu kielitaito on etu. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää valmiutta matkustaa noin 100 päivää vuodessa.

Työn sijaintipaikka on Tampereella, mutta myös etätyöskentely on ajoittain mahdollista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi.

Tervetuloa joukkoomme tehostamaan maailmanlaajuista ruoantuotantoa kiertotalouden keinoin!

Lisätietoja tehtävästä antaa 12.4. klo 14-16 MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 22.4.2019 mennessä.

Katso lisää: www.tracegrow.com