(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager / Teknikum-Yhtiöt Oy, Sastamala
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Teknikum-Yhtiöt on johtava pohjoismainen polymeeriteknologia-alan konserni, jonka ratkaisut auttavat asiakkaita ympäri maailmaa. Vuonna 2019 konsernin liikevaihtotavoite on yli 70 miljoonaa euroa ja työllistämme n. 700 henkilöä. Palvelusegmenttiimme kuuluvat kulutuksen ja korroosion suojaukseen liittyvät tuote- ja palveluratkaisut, nesteiden ja muiden materiaalien siirtoon suunnitellut teollisuusletkut ja letkuasennelmat sekä asiakaskohtaisesti suunnitellut ja valmistetut polymeerituotteet. Teknikum-konsernin asiantuntemus kattaa Suomen, Saksan, Venäjän, Kiinan ja Unkarin sekä jälleenmyyjiemme kautta koko maailman. Lisätietoja: www.teknikum.com

Etsimme nyt Sastamalaan sinua aktiivinen ja yhteistyökykyinen

SALES MANAGER

Tehtävässäsi vastaat teollisuusletkuja valmistavan yksikkömme nykyisten ja uusien asiakkaiden kansainvälisistä myyntiprojekteista esim. Pohjoismaissa, Baltiassa sekä Itä- ja Etelä-Euroopassa. Tavoitteenasi on itsenäisellä ja oma-aloitteisella otteella kasvattaa ratkaisu- ja tuotemyyntiämme, hyödyntäen aktiivisesti myös jälleenmyynti- ja agentuuriverkostoamme. Asiakkaasi edustavat mm. kaivosteollisuuden, meriteollisuuden, elintarviketeollisuuden ja prosessi- sekä kemianteollisuuden aloja. Toimit tiiviissä yhteistyössä oman organisaatiomme ohella mm. asiakkaidemme hankinnan/oston ja teknisten henkilöiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta tekniskaupallista taustaa, jonka olet voinut hankkia esimerkiksi teknisen korkeakoulutuksen, teollisuuden/ tukkukaupan myynnillisen työkokemuksen tai prosessiteollisuuden osaamisen kautta. Projektiliiketoiminta ja sen johtaminen ovat sinulle tuttua. Omaat aktiivisen kansainvälisen kaupan edellyttämän matkustusvalmiuden. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä, muun kielitaidon tehtävän markkina-alueisiin liittyen katsomme eduksesi. Asiakkaidemme edustamien toimialojen, materiaalitekniikan tai kumiteollisuuden tuntemus hyödyttävät sinua tehtävässä menestymisessä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä, joka pystyy tarjoamaan uusia uramahdollisuuksia myös pidemmällä aikavälillä. Tehtävässä pääset vaikuttamaan yrityksemme kasvustrategian toteuttamiseen erityisesti kansainvälisten kumppanuuksien ja jälleenmyyntikanavien kehittämisen kautta. Työsi kautta voit kehittää niin yritystämme kuin myös itseäsi. Menestyksesi tukena on motivoitunut, ammattitaitoinen ja itseään kehittävä organisaatiomme.

Lisätietoja tehtävästä antavat Teknikumin liiketoimintajohtaja Jere Olkkonen puh.  040 056 6450 sekä MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161.

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi hakupainikkeen kautta 24.11.2019 mennessä.