(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager, TalousNosturi, part of Aallon, kokoaikainen
TalousNosturi, part of Aallon Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021
Oletko myyntihenkinen persoona ja haluat työskennellä taloushallinnon palveluiden parissa? Löytyykö sinulta kykyä myydä ja toimia itseohjautuvasti sekä tuloksekkaasti? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme Sales Manager TalousNosturille, joka on osa Aallon Groupia. 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Aallon Groupiin kuuluvalle TalousNosturille Sales Manageria vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Talousnosturille Studentworkin kautta. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian, soveltuvan henkilön löytyessä.

Sales Managerina pääset työskentelemään ammattitaitoisessa ja viihtyisässä työyhteisössä myyden mielenkiintoisia taloushallinnon palveluita. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä suorittamaan koko myyntityö alusta alkaen kaupantekoon asti. Pääset hyödyntämään loistavia vuorovaikutustaitojasi, ymmärrystäsi taloushallinnon ja tilitoimiston palveluista sekä omatoimista ja määritetoista työskentelyotettasi. Työ sisältää sekä uusasiakashankintaa sekä jo olemassa olevien asiakassuhteiden kehittämistä ja ylläpitämistä. Tehtävänkuvaan kuuluu uusasiakashankinta ja kylmäsoittaminen. Mikäli omaat myyntiorientoituneen ja kehittymishaluisen asenteen sekä koet innostusta TalousNosturin tarjoamia tuotteita kohtaan, sinulla on erinomaiset edellytykset menestyä tehtävässä! 
 

Tilitoimisto TalousNosturi on perustettu vuonna 2001, ja se on kasvanut tasaisen vahvasti ja kannattavasti siitä lähtien. Asiakkaamme ovat omistajayrittäjiä, jotka ovat kiinnostuneita kannattavuudesta ja kasvusta. Toimipaikkamme on Helsinki.

Olemme suunnitelleet TalousNosturin palvelut siten, että yrityksen taloushallinnon tehtävät on helppo ulkoistaa meille. Tarjoamme tilitoimisto-, kirjanpito- ja talouskonsultaation lisäksi mutkattoman keskustelukumppanin, jonka kanssa yrityksesi ja henkilökohtaisten talousasioidesi hoitaminen on vaivatonta ja mukavaa. Me hoidamme talousasiat puolestasi, lupaamassamme aikataulussa.

Lue lisää TalousNosturista ja sen tarjoamista tuotteista ja palveluista: https://www.talousnosturi.fi/


Pääasialliset tehtävät
 • Myyntityö alusta loppuun, taloushallinnon palveluiden myyminen
 • Uusien asiakkaiden hankinta sekä aikaisempien asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen
 • Uusasiakashankinta ja tapaamisten sopiminen
Odotamme sinulta
 • Kaupallista koulutustaustaa
 • Osaaminen taloushallinnosta ja esim. taloushallinto opintojen pääaineena nähdään vahvasti eduksi
 • Myyntiprosessin hallintaa prospektoinnista kauppaan 
 • Kykyä hoitaa koko myyntiprosessi itsenäisesti ja saada myyntiä aikaan 
Tarjoamme sinulle
 • Viihtyisän työyhteisön, jossa on mukava työskennellä
 • Palkkamallin, jossa on turvallinen pohjataso sekä tuntuva provisiopalkkio
 • Vapauden vaikuttaa omaan työhön ja tapoihin työskennellä tulos ratkaisee -ajatuksella
 • Kattavan perehdytyksen palveluihin, työtehtäviin ja työyhteisöön


Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin lähetäthän hakemuksesi meille palkkatoiveen kanssa mahdollisimman pian, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 10.2.2021, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com, 044 5440 425). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan sähköpostitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.

Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!