(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager System Sales
Eaton

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

Myyntipäällikkö, järjestelmämyynti

Energia-ala on muutoksessa, joka avaa mahdollisuuksia innovaatioille ja uudelle liiketoiminnalle. Me Eatonilla haluamme vastata näihin mahdollisuuksiin hyödyntämällä kilpailukykyistä tarjontaamme ja osaamistamme.

Palvellaksemme asiakkaitamme yhä paremmin, tarvitsemme lisää myyntivoimaa. Haemme nyt Espooseen myyntipäällikköä laajentamaan järjestelmäliiketoimintaamme uusille alueille ja kasvattamaan systeemi tason tarjontaamme.

Sinulla on vahva sähkövoimatekniikan osaaminen ja tuote tasolla otat nopeasti haltuun sekä keskijännite- ja pienjännitetuotteet, varmennetun sähkönsyötön ratkaisut sekä energiavarastot. Pääasiallinen tehtäväsi on toteuttaa myyntihankkeita itsenäisesti ja kehittää toimintaamme. Vahvan osaamisesi avulla mahdollistat liiketoiminnan laajentamisen uusille sovellus- ja tuotealueille. Tehtävä on monipuolinen ja itsenäinen, mutta samalla toimit läheisessä yhteistyössä markkinoinnin ja tuotelinjojen tukiorganisaatioiden kanssa.

Roolin keskeiset vastuut:

  • Kannat järjestelmällisesti ja tuloshakuisesti vastuusi asiakkaistasi ja omasta myyntisalkustasi.
  • Käsittelet projektien tarjouspyyntöaineistoja ja määrittelet sekä ratkaisuja että tarjouksia niiden pohjalta, hyödyntäen Eatonin tuotetarjontaa.
  • Sinulla on kontakteja, joiden avulla kehität alihankkija- ja partneriverkostoamme laajentaen toimintaamme nykyistä laajempiin toimituskokonaisuuksiin.
  • Esiinnyt asiakasseminaareissa ja webinaareissa sekä olet mukana tuottamassa teknisiä artikkeleita ja asiakasreferenssejä.  

Olet etsimämme henkilö kun:

  • Sinulla on hyvä päävirtapiirin tuntemus, ja opit nopeasti uutta. Kokemus rakennusten sähköjärjestelmistä tai energiavarastoratkaisuista on hyödyllistä tehtävässä.
  • Kykenet tulkitsemaan teknisiä tarjouspyyntödokumentteja ja piirustuksia sekä määrittelemään systeemitason tarjontaa.
  • Olet luonteva esiintyjä asiakastilanteissa suomeksi ja englanniksi.
  • Olet asiakaspalveluhenkinen ratkaisukeskeinen käytännön tekijä ja sinulla on vahvat yhteistyötaidot.
  • Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta projektiliiketoiminnasta.              

Eaton tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi sähköalan huippuammattilaisena kasvavassa kansainvälisessä organisaatiossa. Eatonin myyntipäällikkönä olet näköalapaikalla sähkötoimialalla ja laajan tuotevalikoiman lisäksi saat toimivan tuoteorganisaation tehtävässä menestymisen tueksi.

Eaton on energianhallintayhtiö, jonka liikevaihto oli vuonna 2018 21,6 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Eaton tarjoaa energiatehokkaita ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita hallinnoimaan sähköistä, hydraulista ja mekaanista energiaa tehokkaasti, turvallisesti ja kestävästi. Eaton on sitoutunut parantamaan elämänlaatua ja ympäristöä virranhallintateknologioiden ja -palveluiden avulla. Eaton työllistää maailmanlaajuisesti noin 99 000 henkilöä, ja myy tuotteita asiakkailleen yli 175 maassa. Vieraile verkkosivustollamme www.Eaton.com

Kiinnostuitko? Lähetä englanninkielinen CV ja saatekirje sekä palkkatoiveesi Eatonin rekrytointiportaalin kautta mahdollisimman pian. Lisätietoa tehtävästä antaa Tapio Wälkkilä p. 0400-445 098 tai Lauri Tuomaala p. 040-546 1725.