(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager SW-Development Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018Työn kuvaus:
  SW-Development Oy on valmistavan teollisuuden tuotannon ja toimitusketjun tehokkuuden parantamiseen erikoistunut ohjelmisto- ja asiantuntijayritys. Asiakkaamme ovat oman alansa huippuyrityksiä. He  valmistavat kaikkea maan ja taivaan väliltä, makkarasta virvokkeisiin ja isoista työkoneista pahvisiin kahvikuppeihin. Me taas varmistamme, asiantuntijuutemme ja asiakkaillemme toimitettavan järjestelmän avulla, että näitä kaikkia tulee tuotannosta juuri oikea määrä, eikä hukkaa synny.
 
Uskomme aitoon yhdessä tekemiseen ja toimintamme kehittämiseen. Annamme vapautta ideoinnille ja ratkaisukeskeiselle työskentelylle. Panostamme siihen, että viihdyt työpaikalla ja pääset käyttämään omia taitojasi parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme myös mahdollisuuksia jatkuvaan oman osaamisen kehittämiseen. Työntekijöidemme viihtyvyys on meille tärkeää!
 
Lue meistä lisää osoitteessa swd.fi.
 

Haemme joukkoomme:

 Sales Manageria  
 
Oletko myynti- ja kehityshenkinen ja sinulla on kokemusta B to B -myynnistä? Lähestytkö asiakkaiden tarpeita ratkaisukeskeisesti? Uskallatko tarttua oma-aloitteisesti puhelimeen ja esitellä palveluitamme teollisuuden päättäjille?
 
SWD:n myyntitiimi myy teollisuuden digitalisaatiota ja tuotantoprosessien tehostamista. Valtaosa projekteistamme tehdään teollisuuteen tai logistiikkaympäristöihin. Tuotteemme ja palvelumme sisältävät tuotannonsuunnittelu-, MES- ja valmistuksenohjausjärjestelmät sekä tuotannon simulointi- ja kehityshankkeita. Myyntiä tehdään pääosin Suomessa, mutta tulevaisuuden kansainvälistyminen saattaa tuoda uusia ulottuvuuksia myös myyntikentälle.
 
Tarjoamme mielenkiintoisia asiakkuuksia ja mahdollisuuden oppia lisää ammattitaitoisilta kollegoilta .
 


Toivomme, että sinulta löytyy näitä valmiuksia  

  • B to B -myyntikokemusta vähintään 2 vuotta
  • Taitoa sujuvaan kommunikointiin niin suomeksi kuin englanniksikin
  • Motivaatiota oppimiseen ja oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen

 


Lisäksi arvostamme, mutta emme vaadi  
  • Kokemusta teollisuuden tuotantoprosesseista
  • Ymmärrystä teollisuuden ERP- ja tuotannonohjausratkaisuistaKiinnostuitko?  
 
Hae tehtävää lähettämällä hakemus ja CV viimeistään 30.9.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Anna-Leena Mustonen puh:  050 386 9112 .

Asiakkaan tehtävänimike:  Sales Manager


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Anna-Leena Mustonen, 050 386 9112


Toimipaikka:  Tampere