(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager, Sniffie Software Oy, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Sniffie Software Oy:lle Sales Manageria pilvipohjaisten hinnoittelun automaation ratkaisujen pariin. Tehtävässä aiempaa kokemusta tärkeämpää on palava into myyntiä kohtaan sekä halu kehittyä IT-myynnin ammattilaiseksi. Jos olet rohkea, myyntihenkinen ja kehittymishaluinen tulevaisuuden myynnin osaaja, lue lisää ja hae paikkaa pian!
KUVAUS
Sales Managerina vastaat kokonaisvaltaisesti uusasiakashankinnasta, aina prospektoinnista klousaukseen. Kontaktoit rohkeasti ja oma-aloitteisesti potentiaalisia asiakkaita ja myyt aktiivisesti hinnoittelun automaation ratkaisuja yrityksille. Lisäksi hoidat asiakastapaamisia sekä kasvotusten että etäyhteyksien välityksellä. Innokkaan ja myyntihenkisen asenteesi avulla olet tärkeässä asemassa kasvattamassa Sniffien toimintaa Suomessa. Työtehtävä painottuu uusien asiakkaiden hankintaan, joten toivomme sinulta rohkeutta tarttua ennakkoluulottomasti puhelimeen.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kasvaa IT-ratkaisumyynnin ammattilaiseksi osana kasvavaa yritystä
* Osaavan ja kannustavan työyhteisön kehityksesi tueksi
* Vakituisen tehtävän ja kannustavan palkkauksen sekä hyvät muut työsuhde-edut

TYÖNKUVA

* Potentiaalisten asiakkaiden prospektointi ja kontaktointi
* Myyntineuvottelut
* Kokonaisvaltainen myyntiprosesseista vastaaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta
* Innokkuutta kasvaa myynnin ammattilaiseksi
* Sujuva suomen sekä englannin kielen taito


Eduksi katsomme aiemman kokemuksen tavoitteellisesta myynnistä.

Työntekijänä olet:
* Myyntihenkinen ja tavoitteellinen
* Kehittymishaluinen ja innokas oppimaan uutta
* Yhteistyökykyinen tiimipelaaja

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki, mahdollisuus etätyöskentelyyn
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sniffie Software Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Sniffie Software on suomalainen hinnoittelun automaatioon keskittynyt yritys.Uskomme merkitykselliseen dataan hinnoittelussa. Meidän tehtävänämme on demokratisoida verkkokauppaa auttamalla asiakkaitamme hinnoittelun automaatiossa.