(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager Smart Messaging -palveluiden pariin!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Etsimme asiakkaallemme Lekab Communication Systems Oy:lle Sales Manageria B2B-myyntiin Smart Messaging -palveluiden pariin! Etsimämme henkilö on tekniikasta innostuva, jo hieman kokemusta kerryttänyt myynnin osaaja. Tehtävässä pääset vastaamaan Suomen B2B-asiakuuksista ja kehittämään heidän liiketoimintaansa. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten kiinnostuksen herättyä, suosittelemme hakemaan tehtävää heti!
KUVAUS
Tässä tehtävässä hoidat pitkiä asiakassuhteita kehittäen heidän liiketoimintaa Smart Messaging- ratkaisuilla. Smart Messaging on Lekabin oman tuotekehityksen aikaansaannos, jota myydään pilvipalveluna ja nämä Smart Messaging -ratkaisut ovat kuuluneet Lekabin tuotteisiin ja palveluihin Suomessa jo vuodesta 1998 asti. Yritys tekee jatkuvaa kasvua ja nyt he etsivät uutta Sales Manageria suomeen tukemaan Nordic-tiimiä. Tehtävässä tulet siis työskentelemään osana Nordic myynti tiimiä, joka tarjoaa myös huikean mahdollisuuden päästä osaksi kansainvälistä myyntiorganisaatiota. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis paketti, sillä tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, joten asenne ja motivaatio ovat tärkeimmässä roolissa tässä positiossa.

Tarjoamme


* Kannustavan palkkamallin (pohjapalkka + provisio)
* Paikan jatkuvasti kasvua tekevässä yrityksessä
* Kattavan koulutuksen ja perehdytyksen tehtävään
* Mielenkiintoisen toimialan ja tuotteet

TYÖNKUVA

* Vastaat Suomen myynnistä Smart Messaging ¬-palveluissa
* Ylläpidät ja kehität asiakassuhteita (asiakkaat 90% pääkaupunkiseudulla)
* Myyntiprosessin hoitaminen alusta loppuun

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelusta tai myyntityöstä
* Tehtävään soveltuva koulutus (Kaupallinen tai IT)
* Sujuva suomin ja englannin kielen osaaminen
* Erinomaiset sosiaaliset taidot


Eduksi katsomme teknisen ymmärryksen, sekä ruotsin kielen osaamisen.

Etsimämme henkilö on:
* Yhteistyökykyinen
* Luotettava
* Liiketoimintalähtöinen

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Teknobulevardi 7, 01530 Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Lekab Communication Systems Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lekab Communication Systems Oy on vuonna 1994 perustettu vakavarainen yritys, joka auttaa asiakkaitaan kehittämään heidän liiketoimintaprosessejaan, tavoitteena uudistaa, tehostaa ja nopeuttaa heidän liiketoimintaansa. Lekabin asiakaskunta on laaja koostuen sekä suurista että keskisuurista yrityksistä, joista esimerkkejä ovat muun muassa Nordea, If Vahinkovakuutus Oyj, Telia, Ilmarinen, SAS.