(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager, Saldo Finance
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020
Saldo Finance Oyj on laajentanut palveluitaan yritysluottoihin ja erilaisiin kumppanuusratkaisuihin vuoden 2019 aikana. Kasvun vauhdittamiseksi ja kumppanuusverkoston laajentamiseksi rekrytoimme myyntiin ja kumppanuusratkaisuihin keskittyvän Sales Managerin.
Tarjoamme tuloksiin sidotun varsin kilpailukykyisen palkkauksen, erinomaiset henkilöstöedut sekä mahdollisuuden liittyä menestyksekkääseen ja kansainvälistyvään Fintech-yhtiöön. Tule rakentamaan kasvua kanssamme!
KUVAUS
Tässä tehtävässä olet yrityksessämme varsin näkyvässä roolissa ja pystyt omalla päivittäisellä suorituksellasi näyttämään osaamisesi ja innovatiivisuutesi. Työtehtäviisi kuuluu erilaisten rahoitusratkaisujemme myynti ja uusien kumppanuusratkaisujen rakentaminen. Kontaktoit sekä uusia että olemassa olevia asiakkaita ja autat heitä löytämään heidän tarpeisiinsa sopivat rahoitusratkaisut. Vastaat asiakassopimuksista ja hintaneuvotteluista ja pidät huolta, että asiakkuuksia hoidetaan aktiivisesti ja pitkäjänteisesti.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme henkilöä, jolla on jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta myynnistä ja halu kehittyä myynnin ja asiakassuhteiden luomisessa entistä pidemmälle. Odotamme henkilöltä aktiivista, vastuullista ja itsenäistä työskentelyotetta - vastineeksi tarjoamme kattavan perehdytyksen, kehityspolkuja sekä mahdollisuuden huipputienesteihin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:


* kokemusta myynnistä ja myyntitehtävissä onnistumisen näyttöjä (mieluiten rahoitusratkaisujen, -palveluiden tai -ohjelmistojen myynnistä)
* vahvoja neuvottelutaitoja sekä periksiantamatonta asennetta
* liiketaloudellista ymmärrystä
* innovatiivisuutta ja ratkaisukeskeistä ajattelua
* motivaatiota osallistua liiketoiminnan uusien tuotteiden sekä myyntikanavien rakentamiseen ja kasvattamiseen
* vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa/ruotsi katsotaan eduksi


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Saldo Financen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
Lue lisää Saldo Financesta täältä.