(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager Pooliaan!
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Esittely

Haemme intohimoisesti ja innostuneesti myyntiin suhtautuvaa tuloksentekijää mukavaan joukkueeseemme!

SALES MANAGER

Haluat menestyä, nautit vuorovaikutustilanteista, olet omatoiminen ja asiakkaiden haasteiden ratkaiseminen tuottaa sinulle hyvän fiiliksen. Asiakkaiden ja prospektien kontaktointi sujuu sinulta luontevasti ja kykenet laadukkaaseen asiakastyöhön sekä menestyksekkääseen ratkaisumyyntiin.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaisesti.

Työtehtävät

Tyypillinen työpäiväsi koostuu asiakkaiden kontaktoinnista, asiakaskäynneistä, tarjouksien tekemisestä, asiakkaiden ja mukavan asiantuntijatiimimme kanssa tehtävästä yhteistyöstä asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Sinua odottaa asiantunteva ja kannustava tiimi, joka on sitoutunut yhteisten tavoitteiden saavuttamiseen.

Edellytykset

Arvostamme:
- Myyntihenkisyyttä ja tuloshakuisuutta
- Soveltuvaa kaupallista koulutusta
- Kokemusta ja näyttöä menestyksellisestä asiakashankinnasta ja
asiakkuuksien hoitamisesta
- Neuvottelu-, yhteistyö- ja kommunikointitaitoja
- Järjestelmällisyyttä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Hyvää suomen ja englanninkielen suullista sekä kirjallista taitoa

Edut

Tarjoamme sinulle näköalapaikan henkilöstövuokraus- ja rekrytointialalla kannustavalla palkkamallilla, mahtavan tiimin tuen sekä uudet ja modernit toimitilat Helsingin ydinkeskustassa.

Olemme globaalisti toimiva pörssinoteerattu yhtiö, mutta Suomessa pieni ja ketterä yritys, jossa toimitaan ilman liiallista byrokratiaa tai hierarkiaa. Meillä panostetaan työntekijöihimme ja pääset nauttimaan erilaisista vapaamuotoisista tapahtumista, juhlista ja muista ilon hetkistä! Meillä henkilöstö viihtyy ja vaihtuvuus on pientä. Tule mukaan osaavaan tiimiin!

Lisätiedot

Hae tehtävää järjestelmämme kautta ja liitä mukaan ajantasainen CV:si. Lisää myös palkkatoiveesi hakemukseen.

Tiedustelut:
Poolia Suomi Oy
toimitusjohtaja Esa Rantanen

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste