(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager Pohjanmaalle
Schenker Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Haemme motivoitunutta ja määrätietoista Sales Manageria vakituiseen työsuhteeseen Pohjanmaalle, asemapaikkasi voi olla joko Vaasa, Seinäjoki tai Kruunupyy. Tehtävässä keskityt erityisesti kansainvälisten kuljetusten myyntiin ja myyntitavoitteiden saavuttamiseen suunnitelmallisella ja tavoitteellisella työotteella sekä myyntistrategian jalkauttamisella. Teet tiivistä yhteistyötä ammattitaitoisen myyntiorganisaatiomme ja tuotantohenkilöstömme kanssa.

Hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle antaa tehtävään soveltuva koulutus, aikaisempi kokemus kansainvälisten kuljetusten myyntitehtävistä tai logistiikka-alan tuntemus. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen, englannin ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittyä kansainvälisen logistiikkakonsernin palveluksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lasse Nykänen, Head of Branch Seinäjoki puh. 0400 679 949 ti 3.3. klo 9-15, to 5.3. klo 12-16 ja ma 9.3. klo 9-15  tai Janne Matikka, Head of Field Sales, Branch Finland puh. 050 363 6156 toimistoaikoina.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.3. klo 13:00 jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme hakemuskirjeen ja CV:n kera. Aloitamme hakemusten käsittelyn ennen hakuajan päättymistä ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.