(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager pääkaupunkiseudulle
DB Schenker Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 76 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä - Here to move.

Haemme tavoitteellista, tuloshakuista ja määrätietoista Sales Manageria Vantaan Viinikkalaan työskentelemään osana innostunutta ja asiantuntevaa eCommerce Sales -myyntiryhmää. Sales Managerina vastaat pääasiassa voimakkaasta uusasiakashankinnasta sekä oman myyntisalkkusi kehittämisestä. eCommerce myyntiryhmässä keskityt erityisesti verkkokauppa-asiakkuuksiin.

Tehtävässäsi pidät aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin, syventäen ja kehittäen yhteistyötä tavoitteellisesti. Tukena työssäsi ovat ammattitaitoinen myyntiorganisaatiomme ja tuotantohenkilöstömme.

Olet luonteeltasi myyntihenkinen, aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää voimakasta tavoitehakuisuutta, periksiantamatonta asennetta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä.

Korkeakoulututkinnon ja aikaisemman myyntikokemuksen lisäksi hyvän pohjan työssä menestymiselle antaa logistiikka- tai verkkokauppa-alan tuntemus. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittyä kansainvälisen logistiikkakonsernin palveluksessa.

Lisätietoja tehtävästä toimistoaikaan antaa Head of Field Sales, Branch Helsinki, Ville Vaarnavuo, puh. 050 505 6016.

Hae tehtävään 11.3. klo 9.00 mennessä sähköisellä lomakkeella. Liitäthän hakemukseen myös CV:n ja hakemuskirjeesi. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan umpeutumista ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Huomioithan, että sinulla tulee olla voimassa oleva oleskelu- ja työlupa Suomeen.