(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager, Oulu
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Oletko toiminut myyntitehtävissä muutaman vuoden menestyksekkäästi ja tiedät viihtyväsi myyntityössä? Tai oletko vähintäänkin päässyt alkuun B2B-myyntiuralla ja sinulla on jo näyttöjä onnistumisista? Nautitko aidosti puhelinkeskusteluista ja tapaamisista yrityspäättäjien kanssa? Innostavatko sinua uusasiakashankintaan painottuvat myyntitehtävät?

Etsimme nyt erityisesti vahvistusta uusasiakashankintaamme laajentaessamme toimintaamme uusille toimialoille Oulussa. Haluamme löytää tiimiimme henkilön, jolta löytyy uudisraivaajahenkeä ja joka haluaa olla ensimmäisenä toteuttamassa uusia koulutuskonsepteja uusille aloille. Haluamme löytää työstään innostuneen ja aikaansaavan myyjän, joka nauttii aktiivisesta yhteydenpidosta asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme:

  • myytäväksi laadukkaan täydennyskoulutuksen ja rekrytoinnin yhdistävän koulutusohjelmakonseptin, jonka takana voit hyvillä mielin seistä ja joille on aitoa kysyntää
  • kiinteän kuukausipalkan
  • mahdolliset tulokseen sidottavat bonukset
  • säännöllisen päivätyön toimialueena pääosin Oulu / Pohjois-Suomi
  • kymmenen työkaverin tiimin Oulussa ja yli 80 hengen työyhteisön eri puolilla Suomea
  • monipuoliset kehittymismahdollisuudet kasvavassa yrityksessä ja kansainvälisessä Barona-konsernissa

Mitä Saranen Consulting tekee?

Työskentelet Sarasen Oulun toimistolla toteuttaen rekrytoivia koulutusohjelmia, jonka avulla yritykset saavat uusia tulevaisuuden osaajia ja työnhakijat voivat päivittää osaamisensa yritysten tarpeita vastaavaksi. Työssäsi kartoitat yritysten tulevia osaamis- ja rekrytointitarpeita ja etsit tiimin kanssa niihin sopivia tekijöitä rekrytoivien koulutusohjelmiemme hakijoiden joukosta. Toimimme valtakunnallisesti ja Oulussakin olemme ehtineet toimia yritysten rekrytointikumppanina koulutusohjelmiemme avulla jo viiden vuoden ajan. Tutustu yritykseemme tarkemmin: www.saranen.fi.

Täytä hakemuksesi tästä linkistä.

Jos sinulla herää jotain erityistä kysyttävää tehtävästä ennen hakemuksen jättämistä, ole yhteydessä Business Manager Harri Schroderukseen, 050 540 2735, seuraavina soittoaikoina: ti 6.11. 13-15 ja pe 16.11. 10-11.

Miten rekrytointi etenee?

Aloitamme haastattelut viimeistään hakuajan päätyttyä. Mahdollisuuksien mukaan voimme aloittaa haastattelut jo aiemmin. Toiveenamme on, että voisit aloittaa uudessa tehtävässäsi ensi vuoden alussa.

Hakuaika päättyy ke 21.11.2018.

myyntipäällikkö, asiakkuuspäällikkö, myyntineuvottelija, B2B, myynti