(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager, OP Markets
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Haemme nyt Marketsin Instituutiomyynti –tiimiin yksikköön Helsingin Vallilaan Sales Manageria.

 

SALES MANAGER, OP Markets
 

Sales Managerina työskentelet Marketsin Instituutiomyynti –tiimin pääomamarkkinatuotteiden myynnissä OP Ryhmän asiakkaille. Pääasiallisena tehtävänäsi on pääomamarkkinatuotteiden, erityisesti johdannaistuotteiden, myynti ja kaupankäynti OP Yrityspankin ammattimaisten sijoittaja-asiakkaiden kanssa.

Tehtävässä vastaat pääomamarkkinatuotteiden myynnistä ja asiakassuhteiden hoidosta määritellyssä asiakaskunnassa. Lisäksi osallistut muun tiimin myynnin tukemiseen ja päivittäiseen tekemiseen varmistaen osaltasi tiimille asetettujen tavoitteiden saavuttamisen. Uusasiakashankinta on toimenkuvassa tärkeässä roolissa ja tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää omaa verkostoasi. Tehtävässä pääset ideoimaan ja myymään erilaisia sijoitusratkaisuja. Edistät toimivaa yhteistyötä OPn sisäisten sidosryhmien ja Marketsin muiden tiimien kanssa ja jalostat toimintatapoja, jotka tehostavat toimintaa ja lisäävät asiakastyytyväisyyttä.

 

Tehtävässä menestymisen eväät

 

Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on aito kiinnostus pääomamarkkinoita kohtaan ja kyky löytää markkinoilta sijoitusideoita. Olet työskentelyotteeltasi systemaattinen, tehokas ja tuloshakuinen. Haluat oppia uutta ja kehittää itseäsi. Olet vahva tiimipelaaja, jolla on kokemusta ja näyttöjä myynnistä ja toimimisesta ammattimaisesti toimivien sijoittajien kanssa ja kykenet toimimaan osana korkean tason asiantuntijaorganisaatiota. Osaat vaikuttaa, vakuuttaa ja innostaa muita sekä luoda ympärillesi luottamusta. Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kyky herättää luottamusta ovat sinulle luontaisia piirteitä. Tehtävä edellyttää suomen kielen lisäksi erinomaista englanninkielen taitoa, ruotsin kielen taito luetaan eduksi.

 

Edellytämme sinulta

 

  • Laaja-alaista osaamista ja kokemusta osake- ja velkapääomamarkkinatuotteista, sekä erityisesti johdannaistuotteista, ja niiden myynnistä ammattimaisesti toimiville sijoittajille
  • Pääomamarkkinoiden lainalaisuuksien ja toiminnan syvällistä ymmärtämistä
  • Suomalaisen pääomamarkkinatuotteisiin sijoittavan sijoittajakentän tuntemusta
  • Bloomberg-järjestelmän osaaminen luetaan eduksi

 

Mitä saat meiltä


Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, jossa on paljon vastuutta ja vapautta toimia ainutlaatuisessa ja kehittyneessä OP-Markets-ympäristössä.


Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 30.10.2019 mennessä oheisen Hae-painikkeen kautta. Lisääthän hakemukseesi myös suosittelijoidesi tiedot.

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Tuomas Kaasalaiselta, puh. 050 414 8397 tai tuomas.kaasalainen@op.fi

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.