(Poistunut julkaisusta)

SALES MANAGER majoitusalan edelläkävijälle Forenomille
Majoituspalvelu Forenom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Haluatko olla osana todistamassa yhtä majoitusalan hienoimmista kasvutarinoista? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen omalla panoksellasi!

Haussa pohjoismaiden johtavalle majoitusalan toimijalle Forenomille

SALES MANAGER.

Sales Managerin mielenkiintoisessa tehtävässä olet mukana kasvattamassa Forenomin liiketoimintaa pääkaupunkiseudun alueella. Vastaat uusasiakashankinnasta ja olemassa olevien asiakkuuksien kasvattamisesta ja asiakasyhteistyön kehittämisestä.

Haussa on henkilö, joka on taitava verkostoituja ja päämäärätietoisesti pystyy luomaan oman asiakaskunnan. Toivomme, että liikkeellä oleminen on sinulle ominaista, sillä vaikka työpisteesi onkin Forenomin pääkonttorilla Helsingissä, suurimman osan työajastasi viihdyt asiakkaiden luona ja kentällä erilaisten projektien tiimoilta. Asiakastyön ohella olet tiiviisti tekemisissä koko myyntiorganisaation sekä aluetoimistoiden kanssa.

Sinulle, jolla on intoa aktiiviseen uusasiakashankintaan, b2b-myyntiin ja nautit asiakassuhteiden laadukkaasta hoitamisesta ja niiden kehittämisestä, on tässä erinomainen mahdollisuus.

Etsimme tavoitteellista, myyntihenkistä osaajaa, jolla on kyky ottaa vastuuta. Arvostamme aiempia näyttöjä menestyksekkäästä uusasiakashankinnasta, mutta tässä voi olla myös aktiivisen myynnin myyntipolulle haluavan ensimmäinen tulikoe. Aiempaa myynti tai ala kokemusta enemmän, arvostamme kehityshakuista asennetta ja taitoa omaksua uutta. Draivikas, eteenpäinpyrkivä ja toimeen tarttuva ote on forenomilaisten DNA:ssa.

Sales Managerin tehtävässä kasvat nopeasti majoitusalan ammattilaiseksi ja palvelutuotevalikoimamme asiantuntijaksi. Niinpä työ on erinomainen ponnahduslauta uranälkäiselle ja eteenpäin pyrkivälle myynnin tekijälle. Forenom tarjoaa hyvät etenemismahdollisuudet ja halutessasi jopa uran kansainvälisillä kentillä.

Forenomilla sinulla on mahdollisuus työskennellä nuorekkaassa, energisessä ja ammattitaitoisessa tiimissä sekä kansainvälisessä asiakasympäristössä. Forenom tarjoaa työn tekemiseen erinomaiset työkalut ja organisaation täyden tuen pelata omalla rohkealla tyylilläsi haasteellisella, mutta mielenkiintoisella pelikentällä.

Käy tutustumassa Forenomin porukkaan osoitteessa www.forenom.fi sekä Twitterissä www.twitter.com/forenom ja LinkedIn: www.linkedin.com/company/forenom/ Mikäli tunnet kuuluvasi joukkoon, klikkaa siis Hae työpaikkaa -painiketta ja kerro meille miksi tämä tehtävä on sinua varten ja mitä annettavaa sinulla olisi tulevalle työnantajallesi!

Etenemme hakemuskäsittelystä haastatteluihin heti ensimmäisellä elokuun viikolla. Heinäkuun aikana hakua edistetään, mutta lisätietokyselyihin pääsen vastaamaan vasta elokuussa tiistaisin klo 13.30 - 14.00. Niinpä rohkeasti hakemusta sisään, Forenomista löytyy paljon tietoa netistä ja toimen nimike vastaa erinomaisesti työnkuvaa. Työt Forenomilla alkavat sopimuksen mukaan, mutta toiveenamme on, että jo elokuun aikana. Kaunista kesää!