(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager, Logonet Oy
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2020

Logonet suunnittelee, valmistaa ja valmistuttaa erilaisia työ- ja suojavaatteita sekä muita tekstiilituotteita. Olemme lisänneet tuotevalikoimaamme ainutlaatuiset desinfiointikäsittelyaineet, joiden kysyntä kasvaa erittäin voimakkaasti. Logonet on perustettu 1992 ja sen pääkonttori on Suomessa. Yhtiöllä on useita toimistoja Aasiassa ja oma tehdas Bangladeshissa. Työntekijöitä Logonet Groupissa on yhteensä n. 600 henkilöä. Pääkonttorissamme Helsingin Lauttasaaressa, työskentelee tällä hetkellä 12 henkilöä. Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa haemme organisaatioomme uusia henkilöitä. https://logonetworkwear.com/

Haussa asiakkaallemme dynaaminen ja päämäärätietoinen Sales Manager.

Rooli on täysin uusi ja valitulla henkilöllä on mahdollisuus rakentaa toimenkuva sekä toimintamallit hyvin itsenäisellä otteella. Etsimämme henkilö on aktiivinen sekä kasvutavoitteinen tekijä, joka rakentaa itselleen tekemisen raamit. Olemme tukenasi onnistuaksesi tehtävässä ja tarjoamme tähän hyvän taustan.

Tehtävänäsi on myydä uuden aikakauden desinfiointiaineita yritysasiakkaille. Tuotteemme on innovatiivinen edelläkävijä ja näemme toimintamme ulottuvan pitkälle tulevaisuuteen. Asiakaskuntasi koostuu mm. hotelli- ja, ravintolaketjuista, kauppakeskuksista, bussiyhtiöistä, kauppaketjuista sekä siivousalan yrityksistä. Tämä tuoteryhmä on juuri nyt erittäin ajankohtainen maailmanlaajuisen koronapandemian vuoksi, joten tehtävää on varmasti paljon edessä. Myynti on palvelu- ja ratkaisumyyntiä ja se toteutuu puhelimella sekä mahdollisuuksien mukaan asiakastapaamisissa.

Menestyminen tehtävässä edellyttää aikaisempaa kokemusta yritysmyynnistä, sekä kykyä itsenäiseen tavoitteelliseen työskentelyyn. Myyntiosaaminen, hyvä asenne ja halu menestyä ovat avain ominaisuuksia tavoitteiden saavuttamiseksi sekä tehtävässä menestymiseen. Pystyt viestimään sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Monipuolisen työn ja kiinteän kuukausipalkan lisäksi tarjoamme;

- Ainutlaatuisen tulevaisuuden tuotteen, jolle on aidosti suuri kysyntä
- Kannustavan tulospalkkion, jossa oma työnjälkesi näkyy
- Tilaisuuden kehittyä myyjänä sekä mahdollisuuden kehittää uutta toimintamallia
- Mukavan ja viihtyisän työpaikan hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Lauttasaaressa
- Kivat ja huumorintajuiset työkaverit

Meillä on hyvä ja ammattitaitoinen porukka ja meno sopivalla otteella rentoa. Meille osaamisen kehittäminen on tärkeätä ja palkitsemme hyvistä suorituksista. Annamme myös mahdollisuuden kasvaa roolissa sekä olemme avoimia uusille innovaatioille. Luotamme työntekijöihimme ja kulttuurimme on avoin, mutta samalla hyvin itsenäinen.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, jossa aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Valtaosa asiakkaistamme sijaitsee pk-seudulla, joten luonnollisesti myös valtaosa tehtävästä työajasta sijoittuu tälle alueelle.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa. Valittu henkilö rekrytoituu suoraan yritykseen. Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin rekrytointikonsultit Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi , +358401679091 ja Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi , +358406310261 .

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Aloitamme ensimmäisen haastattelukierroksen jo hakuajan puitteissa ja täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.