(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager, kokoaikainen, The Siqnificant Company
The Siqnificant Company Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020
Onko sinulla palava rakkaus myyntiä kohtaan? Löytyykö sinulta kykyä myydä ja saada myyntiä aikaiseksi?  Oletko määrätietoinen, suunnitelmallinen ja jo näyttöjä kerännyt myynnin ammattilainen? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Sales Manager!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, The Siqnificant Companylle, myynninnälkäistä Sales Manageria vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan The Siqnificant Companylle. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään tammikuussa 2021.

Sales Managerin rooli on olemassa, jotta Siqnistä tulisi niin suuri kuin sen kuuluu olla. Eli todella suuri. Sales Managerina pääset ottamaan ison vastuun Siqnin kaupallisesta menestyksestä ja olemaan mukana rakentamassa tuotteesta entistäkin paremman yhdessä muun tiimin kanssa.  Pääasiallinen vastuutehtäväsi on myydä oma-aloitteisesti ja itsenäisesti Siqniä. Tavoite on halu kasvattaa Siqnin markkinaosuutta nopeasti, joten toivomme, että myös sinä olet nopealiikkeinen ja aikaansaava. Miettiä saa ja pitää, mutta liike on tärkeintä. Siqnillä halutaan saada asioita tapahtumaan, ja se tarkoittaa sekä uusia asiakkaita että liikevaihdon kasvua.  Ensin keskitytään tiukasti Suomeen ja kun Suomi on hallussa, niin koko maailmaan. Tässä roolissa menestymistä tukevia taitoja ovat sosiaalinen varmuus, järjestelmällisyys ja sitkeys.

Siqni on tämän vuosituhannen henkilöstökysely. Siqni auttaa ymmärtämään työntekijöistä ja työyhteisöstä kaikkein merkityksellisimmän ja priorisoimaan kehitystoimenpiteet oikein. Tämä rooli tarjoaa sinulle vapaan tyylin toteuttaa myyntiä ja valloittaa Suomea Siqnin kanssa!

The Siqnificant Company ja Leidenschaft Oy muodostavat yhteisen joukkueen, jolla on sama missio ja arvot. Heillä on töissä intohimoisia liiketoiminnan kasvattajia ja yrityskulttuurimuotoilijoita, he juovat Kaffan kahvia ja välillä heidän toimistolla soi valasmusa, joskus 90-luvun räppi, mutta usein jotain siltä väliltä. Ja ai niin, heillä on iso toimisto täynnä katutaidetta, eli täyttä hipsterikamaa… NO EI! Tai siis joo. Kaikki tuo pitää paikkansa, MUTTA he tekevät töitä kovaa ja, haluavat parantaa työelämää. He tuottavat isompaa arvoa asiakkailleen kuin kehtaavat siitä laskuttaa ja ovat tekemisissä päivittäin johtoryhmätason ihmisten kanssa. He ovat todella ylpeitä siitä mitä tekevät! Mikäli tämä resonoi sinuun, niin kannattaa hakea heille töihin. Vain teot muuttavat maailmaa. Lue lisää heistä ja heidän tuotteestaan täältä: https://www.siqni.fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Saada Siqniä kaupaksi. Eli tehdä Siqnistä iso kaupallinen menestys
 • Kehittää myyntiä osana Siqnin myyntitiimiä
 • Suunnittelet ja toteutat henkilökohtaisen myyntisi
 • Autat muita tiimiläisiä myyntitavoitteiden saavuttamisessa
Odotamme sinulta
 • Näyttöjä onnistuneesta B2B-myynnistä 
 • 2020-luvun myynti- ja markkinointitaitoja 
 • Kykyä nähdä tulevaisuuden mahdollisuudet ja tehdä strategisia valintoja 
 • Myyntiprosessin hallintaa prospektoinnista kauppaan 
 • Kykyä hoitaa koko myyntiprosessi itsenäisesti ja saada myyntiä aikaan 
Tarjoamme sinulle
 • Tukea, palautetta, selkeän tavoiteasetannan ja parhaat työkalut onnistumisen tueksi 
 • Työyhteisön, jossa toimintaa ja toisia kehitetään aktiivisesti ja asioita tehdään paljon yhdessä 
 • Määritellä itse, miten on parasta työskennellä, kunhan tavoitteet täyttyvät 
 • Kattavan perehdytyksen niin tuotteisiin, työtehtäviin kuin yhteisöön 

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 9.11.2020, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Wilma Vilen (0409402670, wilma.vilen@studentwork.com). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. Meidän kautta hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana. Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!