Sales Manager Kivra Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019
Oletko energinen, can do -asenteen omaava myyntitykki, jolta löytyy sekä kunnianhimoa että paloa kehittyä ja kasvaa B2B -myynnin huippuosaajaksi?
Asiakasyrityksemme Kivra Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen BtoB myyjää vahvistamaan nykyistä myyntitiimiään ja uusasiakashankintaansa. Kivra Oy tuottaa digitaalista asiointipalvelua yritysten ja kuluttajien välille. Kivra on uusi toimija Suomen markkinassa, mutta niittänyt mainetta jo kahdeksan vuoden ajan Ruotista. Ruotsissa Kivralla on yli 3,2 miljoonaa käyttäjää. Kivra lanseeraa digitaalisen asiointi- ja postilaatikkopalvelun Suomessa tulevana syksynä. Kivran tavoitteena on säästää luontoa ja ilmastoa vähentämällä paperista asiointia yritysten ja kuluttajien välillä.

Saat vastuuta myyntiprosesseista ja samalla näet työsi tulokset käytännössä. Tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää myyntiosaamistasi, kasvattamaan yrityksen asiakasprofiilia ja myös kehittymään itse myyntitähdeksi! Lue lisää alta.
KUVAUS
Haemme BtoB myyjää vakituiseen työsuhteeseen Kivra Oy:n päätoimipisteeseen Espooseen. BtoB myyjänä vastaat oman asiakassegmenttisi kasvattamisesta sekä digitaalisissa kanavissa että FtoF-myynnin osalta. Olet rohkea kokeilemaan uusia työkaluja, tutkimaan markkinaa ja haastamaan yrityksiä digitalisaation luomissa uusissa mahdollisuuksissa. Teet tiivistä yhteistyötä Myynti - ja liiketoiminnan kehityksestä vastaavan johtajan kanssa. Olet itsenäinen ja tulosorientoitunut tiimipelaaja ja myyntitavoitteet motivoivat sinua eteenpäin.

Tarjoamme


* Loistavan tilaisuuden päästä rakentamaan uutta liiketoimintaa Suomeen kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä.
* Mahdollisuuden työskennellä ilmasto - ja ympäristö arvoiltaan kestävän palvelun parissa.
* Energisen ja mukaansatempaavan työyhteisön sekä huiput asiakkaat ja yhteistyökumppanit
* mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi ja työkokemustasi BtoB myynnin parissa
* Erinomaiset etenemismahdollisuudet ja kansainvälisen työympäristön
* Kattavan perehdytyksen ja kokeneen tiimin tuen

TYÖNKUVA

* Monikanavainen B2B- myynti
* Uusasiakashankinta ja asiakassuhteen hallinta sen eri vaiheet huomioiden
* Asiakastapaamisten varaaminen
* Konsultointi ja asiakkaiden tuki
* Asiakassopimuksista ja hintaneuvotteluista vastaaminen
* Kiinteä yhteistyö myyntitiimin kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Kaupallinen ylempi- tai alempi korkeakoulututkinto (KTM tai AMK)
* 1-3 vuotta kokemusta myynnistä tai asiakaspalvelutehtävistä, esimerkiksi kesätöistä tai työharjoittelusta
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito työssä menestymisen kannalta välttämätöntä ja ruotsin kielen taito on myös eduksi.
* Matkustusvalmiutta Suomessa.


B2B myyntikokemus nähdään tehtävässä eduksi.

Hae tehtävään pian:

Unohda perinteiset hakemustekstit ja myy itsesi Kivralle töihin. Kirjoita itsestäsi myyntiesite. Nyt saa paukuttaa henkseleitä ja laittaa parastaan. Miksi juuri sinä olet paras BtoB myyjä rakentamaan Kivran menestystarinaa Suomeen. Kerro, miten hyödynnät teknologiaa myyntityössäsi ja jos oikein villiksi heittäydyt voit kuvata itsestäsi myös myyntivideon ja liittää sen myyntiesitteeseesi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Elokuu
* Kesto: Kokoaika, Vakituinen
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Kivra Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille (mailto: krn03@academicwork.fi).


Hae tehtävään heti, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti koko hakuprosessin ajan. Päätämme rekrytoinnin heti sopivan henkilön löydyttyä. Jäämme malttamattomina odottamaan hakemustasi.
MUUTA TIETOA
Kivra on asiointipalvelu ja digitaalinen postilaatikko yritysten ja kuluttajien välisen sähköisen asioinnin helpottamiseksi. Suomessa lähetetään edelleen joka vuosi yli 500 miljoonaa paperista asiakirjaa laskujen, sopimusten ja muiden asiakirjojen muodossa, vaikka nämä kaikki olisivat lähetettävissä sähköisesti. Kivran missio auttaa käyttäjiä, lähettäjiä ja ympäristöä rakentamaan kestävämpää huomista tuottamalla parempaa sähköistä asiointia yritysten ja kuluttajien välille. Siksi haluamme innovoida kaikkien osapuolten kanssa ja luoda yhdessä uuden tulevaisuuden palvelun myös Suomeen.
Kivra Oy on perustettu vuonna 2018. Kivran digitaalinen palvelualusta lanseerataan Suomessa syksyllä 2019. Kivra on perustettu alun perin Ruotsissa vuonna 2012. Ruotsissa yrityksellä on yli 2,3 miljoonaa käyttäjää ja yli 15 000 yritystä lähettää asiakirjansa Kivralla asiakkailleen.
Lue lisää Kivrasta ja ympäristöaatteestamme osoitteessa
kivra.com!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1279656
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo