(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager, Food Service
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019
Sykkiikö sydämesi brändeille? Saatko virtaa myynnistä ja asiakkuuksien johtamisesta? Haluatko olla mukana kehittämässä Conaxess Trade Finlandia, yhtä johtavista suomalaisista päivittäistavarabrändien myynti- ja markkinointiyrityksistä?

Haemme nyt joukkoomme Food Service liiketoiminnan ammattilaista, jolla on kykyä kasvaa liiketoiminta-alueensa vetäjäksi sekä johtaa joukkoaan eturintamassa.

Olet avainasiakasmyynnin kunnianhimoinen ja tuloshakuinen ammattilainen. Ymmärrät asiakkaasi liiketoiminnan ja kehität asiakassuhdettasi tuomalla siihen uusia näkökulmia ja ratkaisuja. Toimiminen Food Service-kanavan (tukkurit ja loppukäyttäjäketjut) asiakkaiden kanssa on sinulle tuttua.

Sinulla on kokemusta tai vahva kiinnostus oppia päämiesliiketiminnasta ja kehittää yhtiön tarjoamaa brändiportfoliota. Olet vahva sidosryhmävaikuttaja ja saat ihmiset helposti mukaasi.

Edelltämme sinulta:
- tuloksellista ja analyyttista tapaa toimia
- vähintään viiden vuoden kokemusta Food Service-maailmasta
- yrittäjähenkisyyttä
- päätöksentekokykyä sekä hallittua riskinottokykyä
- tiimipelaajan taitoja
- "hands on" -asennetta
- voittajahenkistä asennetta
- hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme sinulle:
Mielenkiintoisen toimintaympäristön kansainvälisten brändien parissa ja mahdollisuuden kasvaa uusiin, vaativiin haasteisiin. Meille henkilökunnnan viihtyvyys ja hyvinvointi ovat tärkeitä asioita. Tarjoamme henkilöstöllemme kilpailukykyiset edut, mm. kattavan työterveyshuollon.

Arvostamme:
- vahvaa kokemusta asiakkuuksien tuloksellisesta johtamisesta Food Service-toimialalla
- kokemusta esimiestoiminnasta

Rekisteröidy hakijaksi https://www.staffpoint.fi/tyonhaku-ja-ura/tyopaikat ja täytä hakemus huolellisesti 15.9.2019 mennessä sekä liitä hakemukseesi CV:si. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä myös hakuaikana. Lisätietoja saat soittamalla Senior Executive Consultant Tiina Kansaselle p. 0503303964.