(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager, Espoo
Ikano Bank

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Etsimme paineensietokykyistä ja motivoitunutta Sales Manageria myyntitiimiimme. Ikano Bankilla tavoitteenamme on yksinkertaistaa ihmisten elämää tarjoamalla asiakkaillemme joustavia leasing-rahoitusratkaisuja. Toimintaamme kuvastaa asiakaspalveluhenkisyys ja yhdessä tekemisen meininki – ja toivomme, että nämä kuvastavat myös sinun työntekoasi!

Yksinkertaistat ihmisten elämää

Tässä tehtävässä toimit leasing-rahoitusratkaisujen asiantuntijamyyjänä. Tehtävänkuva on monipuolinen, sisältäen mm. jo olemassaolevien asiakassuhteiden proaktiivisen hoitamisen, uusien myyntimahdollisuuksien kartoittamisen ja uusien asiakassuhteiden luomisen pitkällä tähtäimellä. Asiakkaasi koostuvat niin suomalaisista kuin kansainvälisistäkin yrityksistä, joten kommunikoit jatkuvasti erilaisten toimijoiden kanssa. Asiakkaiden lisäksi työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin oman myyntitiimisi kuin muiden sisäisten sidosryhmien kanssa kehittäen Ikano Bankin tarjoamaa ja toimintaa eteenpäin asiakaslähtöisesti. Viet myyntistrategiaa eteenpäin yhdessä myyntitiimisi kanssa.

Oletko etsimämme henkilö?

Mielenkiinto tehtävää kohtaan ja motivaatio ovat erinomainen lähtökohta tehtävää varten. Toivomme myös, että persoonaltasi olet hyvällä huumorilla varustettu tiimipelaaja, joka haluaa tarjota asiakkaille parhaat ratkaisut heidän tarpeisiinsa. Tehtävässä menestyminen vaatii myös, että

  • Tunnet leasing-rahoituksen / kohdevakuudellisen rahoittamisen
  • Sinulle on jo kertynyt toimialatuntemusta erilaisista rahoituskohteista
  • Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta myynnistä
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin
  • Kykenet analysoimaan ja tulkitsemaan erilaista myynti- ja rahoitustietoa ja tekemään osuvia päätöksiä näiden tietojen pohjalta
  • Työtavoiltasi olet järjestelmällinen, asiakaslähtöinen ja strateginen

Mitä tarjoamme?

  • Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi mielenkiintoisessa ja haastavassa tehtävässä mukavien kollegojen parissa
  • Pienen ja dynaamisen organisaation tuen tehtävässä menestymisen varmistamiseksi
  • Joustavat työskentelymahdollisuudet
  • Kilpailukykyisen palkan ja motivoivat työsuhde-edut, mm. autoetu

Kiinnostuitko – liity dynaamiseen joukkoomme!

Kuulemme sinusta mielellämme. Tämä rekrytointi suoritetaan yhteistyössä SalesOnly Oy:n rekrytointikonsultti Mikko Törnin kanssa. Mikko vastaa mielellään tehtävään liittyviin kysymyksiin numeron 040 185 0303 kautta.

Hakuaika tehtävään päättyy 18.11. Aloitamme kuitenkin käymään hakemuksia läpi heti, joten lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta:

https://www.salesonly.fi/avoimet-paikat/103-sales-manager/

Hae heti!