(Poistunut julkaisusta)

SALES MANAGER, Espoo / Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019
Fortum Oyj on johtava puhtaan energian yhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Haluamme edistää asiakkaidemme ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Palveluksessamme on noin 9 000 ammattilaista Pohjoismaissa, Baltian maissa, Venäjällä, Puolassa ja Intiassa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 4,5 miljardia euroa ja 61 % sähköntuotannostamme oli CO2-päästötöntä. Fortumin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.fortum.fi
Consumer Solutions -divisioonaan kuuluu sähkönmyynti sekä joitakin asiakasliiketoimintaan liittyviä osia Technology and New Ventures -yksiköstä. Divisioona vastaa kuluttajaliiketoiminnan sekä uusien teknologioiden nopeaan kehitykseen. Kaikkien asiakaskohtaamisten tavoitteena on vahvistaa positiivista asiakaskokemusta sekä tuottaa lisäarvoa uusilla ja älykkäillä ratkaisuilla.
Fortum tarjoaa jatkossa kilpailukykyisiä energiaratkaisujaan kuluttaja-asiakaskohderyhmän lisäksi myös suomalaisille yrityksille. Tätä varten Fortum on perustanut uuden Enterprise Customers, Finland-liiketoimintayksikön.
 
Etsimme nyt työstään innostuvaa ja itseohjautuvaa Consumer Solutions -divisioonaan, Enterprise Customers, Finland liiketoimintayksikköön vakituiseen työsuhteeseen
 
Sales Manageria
 
Enterprise Customers, Finland on tammikuussa 2019 perustettu liiketoimintayksikkö ja nyt sinulla on loistava tilaisuus päästä rakentamaan uutta myyntiorganisaatiota yhdessä tiimisi, esimiehesi ja koko yksikön kanssa yhdessä. Sales Manager vastaa keskikokoisista yritysasiakkaista, johtaa ja tukee kannattavaa yritysmyynnin kasvua unohtamatta korkealaatuista asiakastyytyväisyyttä. Haluamme kasvaa Suomen parhaaksi sekä suurimmaksi yritysasiakkaiden energiakumppaniksi!  
 
Miten kannattava kasvu tehdään? Panostamme uusien ja kannattavien asiakassuhteiden luomiseen ja varmistamme olemassa olevien asiakaskannattavuuden ja -tyytyväisyyden kasvun. Tuotamme energiaratkaisuja, jotka sähkön lisäksi sisältävät myös energiatehokkuutta parantavia palveluja Fortumin laadukkaasta tarjoomasta. Näin rakennamme asiakkaidemme kanssa yhdessä puhtaampaa maailmaa. 
 
Pitääkö kaikki tämä tehdä yksin? Ei tarvitse! Rooli on esimiestehtävä ja johdat uutta ja pientä, mutta erittäin osaavaa tiimiä, jossa tällä hetkellä on kolme Account Manageria. Tehtävään kuuluu aluksi myös oma myyntityö. Tiimin kasvaessa luonnollisesti myös esimiesroolisi kasvaa. 
 
- Teet innostavaa yhteistyötä oman liiketoimintayksikkösi sisällä. 
- Jaat parhaat toimintamallit sidosryhmien kanssa, jotta opimme jatkuvasti, miten lisätä asiakastyytyväisyyttä ja myyntiä. 
- Tiimisi kanssa löydätte synergiaetuja Fortumin muiden yritysasiakkaiden tarjoomaan, kuten kaukolämpö, SmartLiving sekä Recycle and Waste Solutions. 
- Esimiesrooli tuo myynninjohtamiseen syvempää ulottuvuutta ja tehtävä edellyttääkin erinomaisia vuorovaikutustaitoja. 
- Omaat riittävää mukautumiskykyä ja taitoa hyödyntää luovuutta dynaamisessa tiimissä ja nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössämme. 
 
Avoinna on erittäin mielenkiintoinen sekä haastava tehtävä liiketoiminnassa, jossa näemme valtavasti kasvupotentiaalia.
 
Olenko minä oikea henkilö? Sales Manager -roolissa menestymiseen tarvitaan aimo annos joustavuutta sekä vahvaa vastuunkantoa omista tuloksista. Saat tilaa ottaa vastuuta ja sinulta odotetaankin kykyä työskennellä itsenäisesti sekä osana avointa ja haastavaa organisaatiota. Ja kyllä, työ tarjoaa jatkuvia mahdollisuuksia oppia uutta ja avoin suhtautuminen muutoksiin onkin tärkeä. Lisäksi vahva tahto kuunnella, kysyä, kehittyä ja haastaa itseäsi ovat ominaisuuksia, joita arvostamme.  
 
Mitä muuta arvostamme? 
 
- 1-3 vuoden esimieskokemusta sekä kokemusta Sales Manager tai vastaavasta myyntivastuullisesta roolista.
- Innostavaa johtamista, aitoa kiinnostusta lukuihin ja tavoitehakuisuutta arjen työssä. 
- 3-5 vuoden B2B myyntikokemus. B2C myyntikokemus ja asiakaspalvelumyyntikokemus huomioidaan osaamisen arvioinnissa. 
- Tehtävään hyvin soveltuva kaupallinen koulutus, esimerkiksi ekonomi, trademoni tai vastaava.
- Suomen kielen lisäksi sujuva englannin kielen taito (suullinen sekä kirjallinen). Ruotsin kielen sujuva taito luetaan eduksi. 
- Näyttöä onnistuneesta ratkaisumyynnistä.  
 
Kiinnostuitko? 
 
Hae vaikka heti, kuitenkin viimeistään 2.10. mennessä rekrytointikumppanimme www-sivuilta: www.experis.fi. Laitathan mukaan palkkatoiveesi. HUOM! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 
 
Lisätietoja tehtävästä: Seniorikonsultit Pirjo Levänen,  pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418 ja Liisa Jenkins, liisa.jenkins@fi.experis.com, puh. 050 5273453.  
 
Katso Fortumin video: 
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia