(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager - eCom
DB Schenker

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

DB Schenker - Deutsche Bahnin kuljetus- ja logistiikkatoimintoja tarjoava liiketoimintayksikkö on liikevaihdon ja suorituskyvyn perusteella maailman toiseksi suurin logistiikkapalveluiden tarjoaja. Euroopan maantiekuljetuksissa olemme markkinajohtaja. DB Schenkerissä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Palveluvalikoimaamme kuuluvat maakuljetukset, lento- ja merikuljetukset sekä sopimuslogistiikan palvelut. 

Haemme tavoitteellista, tuloshakuista ja määrätietoista Sales Manageria Vantaan Viinikkalaan työskentelemään osana innostunutta ja asiantuntevaa eCommerce Sales -myyntiryhmää. Sales Managerina vastaat pääasiassa voimakkaasta uusasiakashankinnasta sekä oman myyntisalkkusi kehittämisestä. eCommerce myyntiryhmässä keskityt erityisesti verkkokauppa-asiakkuuksiin. 

Tehtävässäsi pidät aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin, syventäen ja kehittäen yhteistyötä tavoitteellisesti. Tukena työssäsi ovat ammattitaitoinen myyntiorganisaatiomme ja tuotantohenkilöstömme.

Olet luonteeltasi myyntihenkinen, aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää voimakasta tavoitehakuisuutta, periksiantamatonta asennetta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä. 

Korkeakoulututkinnon ja aikaisemman myyntikokemuksen lisäksi hyvän pohjan työssä menestymiselle antaa verkkokauppa- ja/tai logistiikka-alan tuntemus. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittyä kansainvälisen logistiikkakonsernin palveluksessa. 

Lisätietoja tehtävästä toimistoaikaan antaa Head of Field Sales, eCom & Indoor, Helsinki, Janne Matikka, p. 010 520 2808.

Hae tehtävään 5.5.2019 mennessä sähköisellä lomakkeella.