(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager - Digital Solutions
Cinia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Etsimme vahvistusta Cinian ohjelmistopalveluiden ratkaisumyyntiin Tampereelle.  Jos sinulla on ainakin muutama vuosi myyntikokemusta takanasi teknologia-alalta, sinulle on jo todennäköisesti syntynyt  hyvä käsitys siitä, mistä myyntityössä on oikeasti kyse, miksi se on juuri sinun juttusi ja mitkä tekijät ovat sinulle itsellesi tärkeitä siinä menestymisen ja onnistumisen kannalta. 

Kuulisimme mielellämme näkemyksistäsi lisää.

Meillä on sellainen käsitys tästä kyseisestä myyntiroolista, että siinä ihmissuhdetaidot ovat avainasemassa. Samoin pitkäjänteisyys, sinnikkyys, rohkeus, kyky sietää torjutuksi tulemisen tunnetta ja hyvä paineensietokyky. Mielestämme myyntityössä menestymistä pitkällä jänteellä auttaa usein myös se, jos motivoituu konkreettisten tulosten saavuttamisesta ja kykenee asettamaan itselleen tavoitteita, joita kohti mennä. Uskomme, että mahdollisuus vaikuttaa omiin ansioihin tekemänsä työn perusteella on ennemmin motivaatiota lisäävä, kuin laskeva tekijä tässä roolissa. 

Minkälainen rooli sitten on kyseessä?

Tehtäväsi on aktiivisesti etsiä uusia liiketoimintamahdollisuuksia, kuunnella ja ymmärtää asiakkaidemme tarpeita sekä muotoilla asiantuntijapalveluistamme niihin soveltuvia ratkaisuja. Myyntityön ohessa päivität markkinatuntemusta sekä osallistut osaltasi palvelukonseptien ja uusien ratkaisujen kehittämiseen.

Tässä roolissa pääset keskustelemaan digitalisaation haasteista, ratkaisuista ja hyödyistä mm. teollisuusyritysten, liikenteen ja logistiikan toimialan sekä terveydenhuollon palvelu- ja tuotekehityksen vetäjien, IT:n sekä ylimmän johdon kanssa. Myyntiponnistelujasi tukevat erittäin kokeneet projektipäälliköt ja ratkaisuarkkitehdit, joilta tulet oppimaan valtavasti uutta nopeasykkeisellä ohjelmistoalalla.

Mitä toivomme sinulta?

Ohjelmistoalan työkokemuksesta on tehtävässä merkittävää etua, mutta se ei ole välttämätöntä, mikäli sinulla luontaista kykyä liiketoiminnalliseen ajatteluun sekä kapasiteettia nopeasti oppia uuden toimialan asiat. Kiinnostus ohjelmistoteknologioihin ja kehitysmenetelmiin on tärkeää. Koulutustaustasi voi olla joko kaupallinen tai tekninen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta B2B-myyntityöstä. Osaat itsenäisesti johtaa omaa työtäsi kontaktoiden asiakkaita, kartoittaen ja luoden asiakastarpeita. Herätät olemuksellasi ja kommunikoinnillasi luottamusta ja kuljetat asiakkaita konsultoivalla otteella kohti ostopäätöstä.

Tarjoamme

Cinia tarjoaa sinulle viihtyisän ammatillisen kodin, jossa on hyvä fiilis paiskia hommia ja työ- ja vapaa-aika säilyy balanssissa. Kompensaatiosi rakentuu pohjapalkasta sekä myyntituloksiin perustuvasta komissiosta. Lisäksi nautit Cinian kattavista työsuhde-eduista.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 23.6.19  – täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydettyämme. Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Jukka Hornborg (jukka.hornborg@cinia.fi, p. 040 592 9596) tai rekrytoija Laura Typpö (laura.typpo@cinia.fi, p. 040 731 9797).