Sales Manager, CRM-service Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2019
Etsimme yhteistyössä Henkilöstöpalvelu Heimon kanssa

CRM-servicen myyntitiimiin Sales Manageria


CRM-service Oy on Suomen johtava pilvipohjaisen CRM:n tuottaja. Autamme asiakkaitamme menestymään tarjoamalla toimialamme parhaita asiakaskeskeisiä CRM-ratkaisuja ja -palveluita. Yritys on perustettu vuonna 2007. Olemme tuottava kasvuyritys AAA-luokituksella. Suomessa toimistomme sijaitsevat Jyväskylässä, Vantaalla ja Tampereella, ja maailmalla toimimme yhdessä laajan jälleenmyyjäverkostomme kanssa.


Sales Managerin tehtävänä on myydä liiketoiminta-alustaamme suomalaisille suurille ja keskisuurille yrityksille sekä järjestöille. Työssä menestyminen edellyttää kokemusta CRM-ratkaisuista, järjestelmämyynnistä sekä liiketoiminnan kehittämistä.


Etsimme tehokasta joukkuepelaajaa, joka kykenee viemään asiat maaliin. Tehtävässä tarvitset paloa aktiiviseen myyntityöhön, ratkaisukeskeisyyttä, teknistä ymmärrystä ja neuvottelutaitoja. Asiakkuuksien merkitys ja asiakkaiden laadukas palveleminen ovat ydintäsi - viihdyt asiakasrajapinnassa ja olet ulospäinsuuntautunut verkostoituja. Sinulla on aito halu auttaa asiakasta ja kokemuksellasi voit tuoda lisäarvoa asiakkaille. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.


Saat työhösi hyvät työvälineet, esimiehen tuen, huumorintajuiset työkaverit sekä kannustavan palkkiomallin. Työsuhde-etuihin kuuluvat lounas- ja virikesetelit, puhelinetu, laajennettu työterveys- ja hammashoito, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä erilaista viriketoimintaa. Työpisteesi sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän vieressä, WTC Helsinki Airportin tiloissa. Tehtävä edellyttää matkustamista kotimaassa.


“We choose to work with ambitious, generous, honest, well behaving and hard working people who strive for growth in all areas of life"


Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

CRM-serviceen voit käydä tutustumassa osoitteessa: crmservice.com

Lisätietoja tehtävästä antaa Merja Mäki, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5108, merja.maki@hpheimo.fi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot