(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager Baronalle
Barona Customer Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Oletko tavoitteellinen ja onnistumisista nauttiva tiimipelaaja? Rohkea ja ratkaisukeskeinen myynnin ammattilainen tai sellaiseksi haluava? Tule meille kollegaksi!

Haemme nyt Barona Asiakaspalveluratkaisut -liiketoimintayksikköön Sales Manageria vahvistamaan myyntitiimiämme Helsinkiin. Yksikkömme koostuu monen eri osa-alueen asiantuntijoista. Sinun roolisi tässä tiimissä on huolehtia, että asiakaskentässämme tapahtuu ja liiketoimintamme kasvaa.

Tehtäväsi on meille merkityksellinen, toivottavasti myös sinulle

Yksikkömme tarjoaa asiakkaillemme erilaisia henkilöstö- ja palveluratkaisuja yrityksen asiakaspalvelutoimintoihin. Ratkaisut voivat olla henkilöstövuokrausta, rekrytointia tai vaikkapa ulkoistuspalvelua – ratkaisumme räätälöimme aina asiakkaan mukaan ja tässä sinä olet avainroolissa!

Sales Managerin roolissa korostuu vahvasti uusasiakashankinta, tarjousten tekeminen ja sopimusneuvottelut alusta loppuun.

Asiakaspalveluala muuttuu jatkuvasti ja meidän täytyy olla myös askeleen edellä asiakkaidemme kumppanina. Henkilöstöratkaisuiden lisäksi meillä on myös tarjota asiakkaillemme Bravedo-yhteisön teknologisia ratkaisuja kokonaispalveluna.

Miksi tulla osaksi yhteisöämme?

Meillä pääset osaksi eteenpäin katsovaa Baronan myyntitiimiä, jossa jokaisen osaaminen kasvaa yhdessä tekemällä ja asioista sparraillessa. Yhteisömme haluaa olla luomassa parempaa tulevaisuuden työelämää, joka myös tarkoittaa sitä, että joudumme (saamme) välillä mennä epämukavuusalueelle oppiaksemme ja kokeillaksemme jotain uutta. Mahtavien tiimien ja kollegoiden lisäksi tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen ja kannustavan palkkamallin, johon voit omalla työlläsi vaikuttaa. Tarjoamme aidon urapolun ja luomme edellytykset kasvaa alan kovimmaksi myyjäksi.

Piirteitä ja ominaisuuksia, joita arvostamme uudessa Sales Managerissa

Haemme nyt ennen kaikkea hyvää asennetta ja halua tehdä myyntiä. Kilometrejä sinulla ei tarvitse välttämättä olla montaa sataa takana, mutta sekään ei haittaa, vaikka näitä olisikin. Tärkeintä on se, että palat halusta tehdä kauppaa asiakaslähtöisesti ja sinulla on kyky ajatella asioista kokonaisvaltaisesti.

Työsi on hyvin itsenäistä, mutta takuulla et jää yksin, sillä apuja on tarjolla joko lähitiimiltäsi tai koko Bravedo-yhteisöstä. Henkilönä olet tavoitteellinen, itseohjautuva ja haluat päästä jokaisella mittarilla kärkeen. Olemme osa Nordic-organisaatiota ja neuvottelemme välillä myös kansainvälisten asiakkaiden kanssa sopimuksista. Tämän vuoksi toivommekin, että sinulla on hyvä englannin kielen osaaminen. Emme myöskään pane pahaksi, jos silmäkulmastasi löytyy hippusen verran myös pilkettä.

Haku on nyt auki!

Hae meille jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Mikäli sinua kuitenkin jokin asia tehtävässä mietityttää, niin älä jää turhaan pitkäksi aikaa tätä pohtimaan vaan ole meihin yhteydessä. Liiketoimintajohtajan Janne Heikkilän (puh. 050 506 7455) tavoitat maanantaina 30.11. klo 13-14 välillä tai vaihtoehtoisesti keskiviikkona 2.12. klo 9-10 välillä. Valinnan pyrimme tekemään vielä loppuvuoden aikana, joten työt tehtävässä alkaa sopimuksen mukaan 2021 alkuvuodesta.