(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager, Barona Asiakaspalveluratkaisut
Barona Asiakaspalveluratkaisut

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Erinomaisuus syntyy halusta tavoitella suuria asioita. Oletko tavoitteellinen myynnin ammattilainen, joka haluaa kasvattaa liiketoimintaa? Saatat olla etsimämme henkilö. Haemme nyt Baronalle Asiakaspalveluratkaisut -yksikköön Helsinkiin

Sales Manageria

Nappaa läppärisi ja loikkaa kasvuvauhtiin mukaan! Saat vastuullesi aktiivisen uusasiakashankinnan ja asiakaspalvelutoimialan palveluiden ja henkilöstöratkaisuiden kokonaisvaltaisen myynnin.

Koska tulet työskentelemään Asiakaspalveluratkaisujen tiimissä, on myyntikin asiakkaiden palvelua parhaalla mahdollisella tavalla: pyrit siis ymmärtämään asiakkaiden toimintaympäristöä, kartoitat asiakkaiden kanssa heidän tarpeensa ja arkisessa työssään kohtaamansa ongelmat ja haluat löytää tilanteisiin parhaat ratkaisut.

Tehdäänkö kaupat?

Ja kuten vauhdikkaassa työssä aina: sinulla ei varmasti ole yhtä samanlaista päivää! Pääsääntöisesti työsi muodostuu asiakastapaamisten järjestelyistä, asiakastapaamisista, materiaalien ja tarjousten työstämisestä sekä dokumentoinnista.

Vastaat itsenäisesti tarjousten sisällöstä ja tarjouslaskentaprosessista. Vastuullesi kuuluu myös tarjouskilpailutuksiin vastaaminen. Lisäksi tehtävään kuuluu erilaisten projektien kartoitus, valmistelu ja johtaminen.

Työskentelyalueenasi on koko Suomi, joten sinulla on hyvä olla myös matkustusvalmiutta ja etätyötaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää kilpailuhenkisyyttä, päämäärätietoisuutta, omatoimisuutta ja organisointikykyä.

Eteenpäin menevä yritys ja motivoiva palkka

Baronalla tykätään paiskia töitä ja hitsautua työkavereiden kanssa yhteen. Aktiivinen myyntityö myös palkitaan Baronalla: takuupalkkasi lisäksi maksamme sinulle kilpailukykyisen myyntibonuksen, jonka määrään vaikutat suoraan sinä itse. Muita tarjoamiamme etuja ovat puhelin- ja lounasetu, autoetu, sekä modernit toimistotilat Helsingin ytimessä, rautatieaseman kupeessa.

Meillä on nokka kohti tulevaa ja katse moderneissa tavoissa tehdä kauppaa. Se on varmaa, että täällä löydät sparrausapua ja kirittäjiä itsellesi, koska myynti kiinnostaa baronalaisia. Pääset mukaan kansainvälistyvään, rohkean kokeilevaan business ympäristöön - olemme hyvässä nousukiidossa!

Arvostamme ratkaisumyyjältämme

• Vankkaa näyttöä onnistuneesta henkilökohtaisesta myyntityöstä ja -tuloksista

• Eri toimialojen ja ulkoistuksen lainalaisuuksien tuntemusta

• Liiketoiminnan lainalaisuuksien ja sopimusjuridiikan ymmärrystä

• Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Ruotsin kielen taito on etu.

• Projektinhallinta- ja viestintätaitoja.

Mikäli jokin asia kuitenkin jäi mietityttämään ja haluat tietää tehtävästä lisää, voit olla yhteydessä Palvelujohtaja Anne Issakaiseen, p. 040 774 5888, torstaina 6.6. klo 14-15, keskiviikkona 12.6. klo 15-16 ja tiistaina 18.6. klo 14.30-15.30 välisinä aikoina.