(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager ANDRITZ Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018Työn kuvaus:
 
ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 100. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. ANDRITZ Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii Wolfgang Leitner (ANDRITZ AG) ja toimitusjohtajana Kari Tuominen. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.
 

Työn kuvaus:
Rekrytoimme Sales Managerin asiakkaamme ANDRITZ Oy:n PKP - divisioonan Fiberline - tuoteryhmään. Toimipaikka on ensijaisesti Savonlinnassa tai Kotkassa.  Sales Manager toimii ensijaisesti myyntitehtävissä vakuuttamassa asiakkaat ANDRITZ-tuotteista (pesureista modernisoinnit/korjaukset.) Saat kattavan teknisen koulutuksen tuotteisiin.
 
Toivomme sinulta:
- myyntihenkisyyttä ja valmiutta kommunikoida globaalin verkoston kanssa,
- diplomi-insinöörin tai insinöörin (amk) koulutusta sekä kaupallista ymmärrystä,
- paperi- ja selluteollisuuden tuntemus ja/tai kokemus konepajoista katsotaan eduksesi,
- matkustusvalmiutta,
- halukkuutta ottaa vastuuta ja kehityksellistä otetta tuoteryhmää kohtaan sekä
- englannin hyvää suullista ja kirjallista osaamista.
 
Etsimme avointa henkilöä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot.  Olet spontaani ja itseohjautuva henkilö, jolla on yhteistyökykyinen ote tiimityöskentelyyn.
 
Tehtäviisi kuuluu:
- aktiivinen ANDRITZ-tuotteiden (pesureiden modernisoinnit/korjaukset.) myyntityö asiakasrajapinnassa,
- asiakassuhteiden kehittäminen,
- alueellinen yhteistyö ja suunnittelu,
- markkinointistrategioiden kehittäminen muiden tiimien kanssa
- hinnoittelu sekä tarjousvalmistelu
- osallistuminen tuotekehitystyöhön
- myyntiprosessin hoitaminen alusta loppuun sekä siirtäminen eteenpäin toimitusprojektin loppuunsaattamiseksi
 

Tarjoamme Sinulle:
Tässä uudessa roolissa pääset haastamaan itseäsi ja saat mahdollisuuden itsesi kehittämiseen. Pääset työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä asiantuntevien osaajien keskellä. Saat kattavan teknisen perehdytyksen tehtävään.
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 12-14 HR Consultant Sami Mentula, p. 0403582035 Haethan tehtävää viimeistään 17.6.2018 osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Muistathan liittää CV:si ja palkkatoiveesi hakemukseen.

Asiakkaan tehtävänimike:  Sales Manager


Sijainti:  SAVONLINNA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sami Mentula


Toimipaikka:  Kotka