(Poistunut julkaisusta)

Sales Manager, Air & Ocean
DB Schenker Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 76 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä - Here to move.

Haemme motivoitunutta ja määrätietoista Sales Manageria vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tehtävässäsi keskityt erityisesti kansainvälisten lento- ja merituotteiden myyntiin uusille asiakkaille. Myyntitavoitteisiin pääset suunnitelmallisella ja tavoitteellisella työotteella sekä myyntistrategian jalkauttamisella. Teet tiivistä yhteistyötä ammattitaitoisen myyntiorganisaatiomme ja tuotantohenkilöstömme kanssa.

Olet aktiivisella ja myyntihenkisellä asenteella varustettu myyntialan ammattilainen. Nautit erilaisten asiakkaiden kanssa työskentelystä ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Työskentelet mielelläsi itsenäisesti, mutta omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Sinulla on hyvä paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky. Kykenet hyödyntämään tehokkaasti erilaisia IT-järjestelmiä työsi tukena ja pystyt omaksumaan nopeasti uusien järjestelmien käytön.

Aikaisempi kokemus kansainvälisten kuljetusten myyntitehtävistä tai logistiikka-alan tuntemus, antaa hyvän pohjan työtehtävien suorittamiseen. Eduksi katsotaan lisäksi tehtävään soveltuva koulutus. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme tehtävään valitulle kattavan perehdytyksen tehtäviin sekä mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien parissa kansainvälisessä työympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Matikka, Head of Field Sales, Cluster Finland puh. 050 363 6156 toimistoaikoina.

Hae tehtävään mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 4.12. Aloitamme hakemusten käsittelyn ennen hakuajan päättymistä ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Total Rewards Package, Work-life Balance, Working Internationally, Working Together

Aloittavalta henkilöltä vaaditaan työterveyshuoltomme suorittama työhöntulotarkastus sekä päihdeohjelmamme mukainen huumausainetestaus. Tiettyihin tehtäviin liittyen toteutamme soveltuvuusarvioinnin.