Sales Manager, 4 kpl, Addsecure, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020
Etsimme asiakkaallemme Addsecurelle useampia myyntihenkilöitä liiketoiminnan kasvun myötä. Etsimme tehtävään jo kokeneempia myyntihenkilöitä, joille B2B-myynnin sekä kuntapuolen asiakassuhteiden salat ovat selvillä, mutta myös uransa alkuvaiheissa olevia myyjiä, joilla on oikea asenne menestyksekkään myynnin tekemistä varten. Addsecurella sinua odottaa aktiivinen B2B- tai kuntapuolen myyntityö joko Addsecuren Smart Alarms, Smart Care tai Smart Rescue liiketoiminnan parissa. Tarjoamme sinulle paikan osana kasvavaa ja mielenkiintoista toimialaa ja yritystä aidosti tärkeän ja turvallisuutta tuovan tuoteportfolion parista. Mikäli olet omimmillasi asiakastyössä, omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä sinulla on halua päästä tekemään tuloksekasta myyntityötä, hae paikkaa! Työ alkaa sopimuksen mukaan, mieluiten tammikuussa 2021.
KUVAUS
Sales Managerina tulet työskentelemään Addsecuren Smart Alarms-, Smart Rescue- ja/tai Smart Care- liiketoiminnan parissa. Asiakkaitasi ovat erityisesti julkisen sektorin toimijat, kuten kunnat ja koulut ja niiden päättäjät, mutta myös yksityisen sektorin asiakkaat, kuten kiinteistöalan toimijat, teollisuusyritykset, hoitolaitokset sekä vakuutusyhtiöt. Työssäsi olet tiiviissä yhteistyössä niin vanhojen maksavien asiakkaiden kuin myös uusien asiakkaiden suuntaan. Käyt myynti- ja yhteistyötapaamisissa asiakkaiden luona, ylläpidät asiakassuhteita, kartoitat heidän tarvettaan sekä pyrit edistämään Addsecuren tuotteiden myyntiä asiakkaille. Työsi on itseohjautuvaa ja pääsetkin itse vaikuttamaan siihen, miten työtäsi teet. Myynnin ohessa toimit asiakkaan suuntaan myös tukena palvelun käyttöönottoon liittyvissä asioissa.
Tässä työssä pääset osaksi mielenkiintoista ja kasvavaa toimialaa, missä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa oman työsi tekemiseen.

Tarjoamme


* Mielenkiintoisen myyntitehtävän kasvavassa organisaatiossa
* Vastuuta ja vapautta; saat itse vaikuttaa omaan tapaasi työskennellä
* Hyvän perehdytyksen sekä osaavien kollegojen tuen
* Hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkkauksen

TYÖNKUVA
Sales Managerina työsi koostuu seuraavista kokonaisuuksista:
* Aktiivinen myyntityö sekä uusille että vanhoille asiakkaille
* Asiakastapaamiset ja niiden buukkaaminen
* Liidien etsiminen sekä prospektointi
* Asiakassuhteiden ylläpitäminen ja kehittäminen
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään sekä kokeneempia että hieman kokemattomampia myyntihenkilöitä. Tiedämme että menestyksekästä myyntiä voi tehdä monenlaisella taustalle, joten emme halua asettaa vaatimuksia esimerkiksi koulutuksen osalta. Ideaalihakijamme on henkilö, jolla on luontainen tahto auttaa asiakkaita sekä tehdä hyvää myyntiä. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta B2B-myynnistä sekä asiakasrajapinnassa toimimisesta. Työsi on itseohjautuvaa ja monipuolista, joten odotamme sinulta periksiantamatonta asennetta sekä rohkeutta ja varmuutta asiakkaiden kanssa kommunikoimiseen.

Kommunikoit sujuvasti sekä englanniksi että suomeksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Kokemus julkisen sektorin asiakassuhteista sekä hälytys- ja turvallisuuspalveluiden tuotteista nähdään suurena etuna. Lisäksi Smart Care -liiketoiminnan osalta eduksi katsotaan sote-puolen ymmärrys sekä yleisesti ymmärrys terveydenhuoltoa, kotihoitoa sekä terveysteknologiaa koskevista kokonaisuuksista.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, toivottu aloitus esimerkiksi tammikuussa 2021.
* Kesto: Vakituinen työsuhde
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Addsecuren puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
AddSecure on nopeasti kasvava yritys. Pohjoismaat ovat aina olleet kotimarkkinamme, ja kasvustrategiamme myötä olemme nyt saaneet jalansijaa myös Australiassa, Benelux-maissa, Ranskassa, Puolassa, Espanjassa Sveitsissä, Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Yhdysvalloissa. Addsecuren tehtävänä on auttaa tekemään maailmasta turvallisempi ja älykkäämpi. Toimitamme ensiluokkaisia ratkaisuja tietojen ja kriittisen viestinnän suojaamiseksi yli 50 000 yritysasiakkaalle ja kumppanille Euroopassa. Lue lisää Addsecuresta täältä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1395082
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki