Sales Leader
Digia Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Näkemyksellinen Sales Leader, Helsinki

Etsimme uusia kollegoita digitaalisten- ja asiakaskohtaisten ohjelmistokehityspalveluiden myyntiin! Rekrytoimme nyt useampia henkilöitä ja voit olla taustaltasi jo kokenut myynnin ammattilainen tai vielä urasi alkuvaiheessa.

Digia on kasvava ja kehittyvä suunnannäyttäjä digitaalisten palveluiden alueella. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme ja yhteistyötämme asiakkaidemme kanssa tuottaaksemme vahvaa arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Samaan aikaan kehitämme myyntiämme ja tarjolla oleva rooli on koko Digian kehityksen ytimessä.  Tässä siis erinomainen mahdollisuus päästä mukaan! 

Tässä tehtävässä vastaat uusasiakashankinnasta ja digitaalisten sekä yleisemminkin ohjelmistokehityspalveluiden myynnistä tavoitteiden mukaisesti. Lisäksi pääset kehittämään olemassa olevia asiakassuhteita ja liiketoiminta-arvoon perustuvaa myyntimallia. Teet tiiviistä yhteistyötä Digian markkinoinnin kanssa kehittäen digitaalisten palveluiden tunnettuutta.

Digitaalisilla palveluilla käsitämme tässä yhteydessä muun muassa data/analytiikan, verkkokaupankäynnin, mobiili- ja verkkopalvelut sekä liiketoiminta- ja palvelumuotoilun. Verkkopalveluiden tuottamisessa hyödynnämme moderneja JavaScript teknologioita, kuten React, GraphQL ja Node.js. Verkkokauppoja rakennamme Magento, Episerver ja Salesforce-platformien päälle. Kontaktipintamme asiakaspuolella on laaja-alaisesti eri liiketoimintajohtajia sekä myös tietohallintoa ja digijohtajia.

Ketä etsimme? 

Olet intohimoinen asiakasarvon kautta syntyvien asiakassuhteiden rakentaja, ja sinulla on vahvaa osaamista digitaalisen maailman ratkaisuista ja mahdollisuuksista. Osaat ajatella rohkeasti ja olet tottunut tekemään tuloksellista arvopohjaista myyntiä ja varmistamaan asiakasarvon syntymisen heti ensimmäisistä keskusteluista alkaen. Haluat rakentaa vahvoja asiakaskumppanuuksia digitaalisten palveluiden alueella, ja samalla kehittyä itse ja kehittää liiketoimintaa sekä asiakkaiden kanssa että sisäisten syötteiden pohjalta. Tunnet digitaalisuuden viimeisimmät trendit ja niiden mahdollisuudet sekä modernin digitaalisen myynnin työkalut kuten markkinoinnin automaatio, sosiaalisen median alustat ja analytiikan työkalut.

Sinulla on kokemusvuosiasi vastaavia näyttöjä tuloksekkaasta asiantuntijapalveluidenmyynnistä ja vaativien räätälöityjen ratkaisuiden myynnistä sekä osaamista ja mahdollisesti jo olemassa olevaa verkostoa digitaalisten palveluiden ja räätälöityen ohjelmistoprojektien alueelta. Design thinking on sinulle tuttu toimintamalli ja mahdollisesti tunnet mitä Growth Hacking tarkoittaa ja osaat perustella sen asiakkaalle. Myyntitaustasi lisäksi olet voinut myös toimia esimerkiksi konsultoinnin tehtävissä, konsultatiivinen, asiakkaan haasteita yhdessä ratkova ote, on tehtävässä menestymisen kannalta tärkeää.

Sinulla on hyvät kommunikointitaidot suomen ja englannin kielellä ja ”team player” kuvastaa hyvin työskentelytyyliäsi. Riittävän hyvä teknologiaymmärrys siivittää sinua menestykseen liiketoiminta-arvon rakentamisessa asiakkaille. Meille tärkeää on myös palava halu ja intohimo löytää ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin ja kyky rakentaa liiketoiminnan kehittymistä tukevia verkostoja.
 

Mitä tarjoamme sinulle? 

Digian vahvuutena ovat esimerkiksi data/analytiikka, mobiili- ja verkkopalveluiden osaamisten yhdistäminen vahvistettuna Digian vahvalla liiketoimintajärjestelmä- ja integraatio-osaamisella. Tätä kautta voimme luoda vahvaa asiakasarvoa, jota ei moni muu pysty toteuttamaan. Tarjolla on siis paikka erityisen mielenkiintoisella ratkaisualueella, jossa kehitys on nopeaa ja työtehtävät monimuotoisia. Digia on kooltaan riittävän iso, jolloin pystymme toimimaan isoissa asiakashankkeissa, avaamaan uusia keskusteluita ja luomaan arvokkaita ratkaisuehdotuksia asiakkaillemme. Toimimme kuitenkin ketterästi eikä meiltä löydy turhaa hierarkiaa. 

Tarjoamme mahdollisuuden myös osallistua aktiivisesti tarjoaman/liiketoiminnan kehittämiseen sekä kokonaisratkaisuiden luomiseen eri palvelualueidemme kyvykkyyksiä yhdistelemällä. 

Tueksesi saat Digian ammattitaitoisen myyntitiimin sekä liiketoimintajohdon, tämä on erinomainen oppimisympäristö, josta löytyy sopivasti junioreita, senioreita ja kovan luokan toimialaosaajia. Digian osaava markkinointitiimi toimii myös tiiviisti kanssasi tarjoten tukea ja osaamista markkinointitoimenpiteisiin sekä modernien markkinointityökalujen hyödyntämiseen. 

Kiinnostuitko?
Kerro meille lisää itsestäsi ja osaamisestasi! Lähetä cv:si ja hakemuksesi 27.11.2020 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuula Jokipaltio, 040 775 0606, tuula.jokipaltio@digia.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400471
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Myyntitehtävät, Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ella Raskila (ella.raskila (a) digia.com)
  • Sijainti: Helsinki