(Poistunut julkaisusta)

Sales Leader
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019
Visma Solutions Oy on +200 hengen suomalainen kasvuyritys. Olemme osa kansainvälistä Visma-konsernia.

Etsimme nyt Sales Leaderia johtamaan SaaS toiminnanohjaus-ja CRM liiketoiminnan myyntiä. Myytävät tuotteet ovat Visma Severa ja Visma Valueframe. Tuotteiden parissa työskentelee tällä hetkellä 7 ratkaisumyynnin huippuammattilaista.

Tehtäviisi kuuluu:

- Myydä itse - myyntiä johdetaan edestä
- Palkata tiimiisi parhaat myyjät ja valmentaa heidät alkuun
- Olet osa myynnin ohjausryhmää ja osallistut koko yrityksen myynnin kehittämiseen
- Olet osa tuotejohtoryhmää ja osallistut tuotelinjasi liiketoiminnan kehittämiseen
- Toimia myyntitiimin esimiehenä

Odotamme sinulta:

- Kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä (B2B)
- Sopivaa johtamiskokemusta
- Kykyä rekrytoida parhaita kykyjä tiimiisi
- Kykyä valmentaa huippumyyjiä

Lisäksi katsomme eduksesi:

- Kokemuksen vastaavasta liiketoiminnasta
- Soveltuvan opintotaustan

Meillä saat mahdollisuuden tehdä uraa yhdessä Euroopan johtavista teknologiayrityksistä ja työllesi saat organisaation täyden tuen. Myyjämme ovat oman alansa huippuammattilaisia ja tuotteemme ovat oman alansa markkinajohtajia. Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kahdeksana peräkkäisenä vuotena. Jos kiinnostuit, hae tehtävää osoitteessa: https://rekry.saima.fi/vismahome/application_edit_welcome.html?field_id=1&job_name=Sales+Leader&job_id=555&jc=5&lang=fi&place_id=5&did=6600.

Työsuhde on vakituinen. Toimipisteeksi voit valita joko Helsingin tai Lappeenrannan toimistomme. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi pikimmiten. Hakuaika päättyy 26.8.2019.

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Sales Director Juhani Mönkkönen, +358 50 563 6957, juhani.monkkonen@visma.com.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.