(Poistunut julkaisusta)

Sales Leader
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019
Visma Solutions Oy on reilu 200 hengen kasvuyritys ja olemme osa pohjoismaista Visma-konsernia.

Etsimme nyt kahta Sales Leaderia, toista taloushallinto-ohjelmistojen liiketoimintaan ja toista toiminnanohjaus-ja CRM liiketoimintaan. Taloushallintoliiketoiminnan Sales Leader vastaa Netvisor-tuotteen myynnistä yritysasiakkaille. Toiminnanohjaus-ja CRM liiketoiminnan Sales Leader vastaa Severa- ja Valueframe-tuotteiden myynnistä. Kummankin liiketoiminnan liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa ja myyntitiimin koko on 6-10 huippuammattilaista.

Tehtäviisi kuuluu:

- Myydä itse - myyntiä johdetaan edestä
- Palkata tiimiisi parhaat myyjät ja valmentaa heidät alkuun
- Olet osa myynnin ohjausryhmää ja osallistut koko yrityksen myynnin kehittämiseen
- Olet osa tuotejohtoryhmää ja osallistut tuotelinjasi liiketoiminnan kehittämiseen
- Toimit myyntitiimin esimiehenä

Odotamme sinulta:

- Kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä (B2B)
- Sopivaa johtamiskokemusta
- Kykyä rekrytoida parhaita kykyjä tiimiisi
- Kykyä valmentaa huippumyyjiä

Lisäksi katsomme eduksesi:

- Kokemuksen vastaavasta liiketoiminnasta
- Soveltuvan opintotaustan

Meillä saat mahdollisuuden tehdä uraa yhdessä Euroopan johtavista teknologiayrityksistä. Työllesi saat organisaation täyden tuen. Myyjämme ovat oman alansa huippuammattilaisia. Tuotteemme ovat oman alansa markkinajohtajia. Jos kiinnostuit, hae tehtävää osoitteessa:
https://rekry.saima.fi/vismahome/application_edit_welcome.html?field_id=1&job_name=Sales+Leader&job_id=482&jc=5&lang=fi&place_id=5&did=6600.

Työsuhteet ovat vakituisia ja työpisteet sijaitsevat Helsingissä tai Lappeenrannassa. Paikat täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi pikimmiten. Hakuaika päättyy 17.3.

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Sales Director Juhani Mönkkönen, +358 50 563 6957, juhani.monkkonen@visma.com.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.