(Poistunut julkaisusta)

Sales Lead, Digisales
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Suhtaudut rohkeasti uusiin ihmisiin ja tilanteisiin? Myynti on intohimosi? Haluat löytää oikeat ratkaisut asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseksi digitalisoituvassa maailmassa? 
Sinulla ei mene sormi suuhun uusissa ja haastavissa tilanteissa?

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskukset, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!

Etsimme nyt  Sales Leadia, Digisales – tiimiin Helsinkiin. Toimimme asiakkaidemme digitalisaation kumppanina.

Seuraava mahdollisuutesi
Tehtävässäsi keskeisintä on kehittää omien asiakkaittesi liiketoimintaa digitalisaation muutoksessa.
Vastaat itsenäisesti asiakkaittesi laskutuksen kehityksestä ja asiakastyytyväisyyden kasvattamisesta. Pistät itsesi likoon saavuttaaksesi tavoitteet.
Rakennat itse päivittäisen, aktiivisen työskentelymallin ja johdat asiakasprojekteja ensimmäisestä kontaktista toimitusvaiheeseen asti.
Hyödynnämme uusimpia digitaalisia välineitä päivittäisissä asiakaskohtaamisissa ja verkkoneuvotteluissa. Toimialan murros ja uudet palvelut tuovat innostusta ja kehitysideoita joka päiväseen työhön.
Sinun ei tarvitse olla teknologiaguru, saat tiimin tuen sekä alan parhaat asiantuntijat avuksesi.
Asenteesi ratkaisee menestyksen. Vaadit itseltäsi ja toisilta menestystä. Olet utelias oppimaan uutta ja valmis näkemään vaivaa menestyksesi eteen. Tappiot tai virheet eivät lannista sinua, vaan hyödynnät niitä parantaaksesi tekemistäsi ja osaamistasi.
Olet kilpailuhenkinen ja tuloshakuinen, iloitset myös toisten onnistumisista ja olet myös valmis auttamaan muita onnistumaan.

Miksi sinun kannattaa hakea juuri meille?

Digisales tiimi on aloittanut toimintansa 2016, ja nyt täydennämme tiimiämme tekijöiden jatkaessa Telialla uusiin haasteisiin.

Toimimme tiiminä toinen toistamme sparraten ja tukien, uskaltaen myös haastaa toisiamme. Arjestamme ei myöskään puutu iloa ja naurua. Kun yksi meistä onnistuu, olemme kaikki onnistuneet ja vastavuoroisesti tuemme ja autamme toisiamme huonompina hetkinä.

Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti.


Odotamme sinulta
Toivomme sinulla olevan todellista ´Koska mä voin´ -asennetta, jolla mennään läpi vaikka harmaan kiven.   Olet tottunut pitämään useita lankoja käsissäsi yhtä aikaa ja kykenet priorisoimaan työtehtäviäsi lennosta.
Olet tavoitehakuinen ja aktiivinen. Olet taitava neuvottelija ja kaivat aina esille oleellisen tiedon. Omaat luontaista kiinnostusta itsesi kehittämiseen ja alan trendien seuraamiseen.
Edellytämme sinulta kaupallista koulutusta, muutaman vuoden kokemusta myynnistä tai olet työskennellyt vaihtelevasti erilaisten projektien parissa. Viestit erinomaisesti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi, ruotsinkielentaito on eduksi. Pystyt neuvottelemaan luontevasti yritysten päättäjien kanssa myös videon välityksellä.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Minna Ek, puhelimitse 040 3022310 sähköpostitse minna.ek@teliacompany.com tai Twitterissä @minna_ek tai LinkedInissä www.linkedin.com/in/minna-ek

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta (http://www.telia.fi/career) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.2.2018. Kerrothan meille työhakemuksessasi perustellun näkemyksesi soveltuvuudestasi ja miten voisimme Telialla niitä hyödyntää.
 

.