(Poistunut julkaisusta)

Sales & HR Support
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2018
Oletko kiinnostunut B2B-myynnistä henkilöstöpalvelualalla? Haetko tapahtumarikasta työtä, jossa sinulla on mahdollisuus ideoida yhdessä yritysasiakkaiden kanssa heille parhaiten sopivia ratkaisuja? Haluatko auttaa työnhakijoita löytämään uusia työmahdollisuuksia?

Jos vastasit kyllä, saatat olla seuraava työkaverimme!

Olemme TEMP-TEAM Finland ja etsimme Helsingin tiimiimme innostunutta ja tavoitteellista henkilöä tehtävään

SALES & HR SUPPORT


Tehtävässä olet aktiivisesti yhteydessä yrityspäättäjiin ensisijaisesti puhelimitse, mutta myös muita välineitä, kuten LinkedIniä hyödyntäen. Keskustelet heidän kanssaan yrityksen henkilöstötarpeista ja -suunnitelmista ja rakennat kanssamme luottamuksellisia asiakassuhteita. Tavoitteenasi on muun muassa löytää uusia toimeksiantoja ja sopia tapaamisia myyjillemme.

Kiinnostuksesi mukaan työnkuvaasi voidaan laajentaa potentiaalisten työnhakijakandidaattien uramieltymysten ja taitojen kartoitukseen puhelinhaastatteluin.

Tehtävä on osa-aikainen ja tuntimäärä erikseen sovittavissa, joten työ sopii mainiosti esimerkiksi opintojesi rinnalle. Työsuhde alkaa elokuussa ja on aluksi määräaikainen kesään 2019 saakka, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen.

Millaista tiimiläistä etsimme?

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja argumentointitaitoja sekä aitoa kiinnostuneisuutta henkilöstöpalvelualaa kohtaan. Toivomme, että olet rohkea ja positiivinen tyyppi, joka osaa nähdä asioista valoisan puolen, eikä lannistu myynnillisten haasteiden edessä. Tarkastelet asioita mielelläsi monesta eri näkökulmasta ja tuot rohkeasti esille uusia ideoita. Lisäksi sinulla on avoin asenne oppia ja kehittää sekä itseäsi että yrityksemme toimintaa. Ennen kaikkea toivomme, että saat ihmisiin helposti yhteyden. Ahkeralla ja pitkäjänteisellä asenteella pääset tehtävässä pitkälle.

Miksi TEMP-TEAMille?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia haasteita sekä näköalapaikan yritysmaailmaan ja henkilöstöhallinnon tehtäviin. Saat vastuuta ja mahdollisuuden itsenäiseen työhön, mutta myös kokeneiden kollegoiden tukea.

Toiminnassamme arvostamme läheistä yhteistyötä, pitkäjänteisyyttä, sitoutuneisuutta ja halua menestyä. Työpäivän aikana teemme ahkerasti töitä, mutta samalla huolehdimme siitä, että tunnelma pysyy korkealla ja hymy herkässä. Tuemme toistemme kehittymistä ja palkitsemme hyvistä suorituksista.

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Työskentelemme avotoimistossa Länsi-Pasilassa tällä hetkellä 9 hengen voimin, minkä lisäksi meillä on toimistot Tampereella ja Jyväskylässä. Palveluihimme kuuluvat mm. rekrytoinnit, suorahaut, henkilöstövuokraus ja soveltuvuusarvioinnit. Kuulumme henkilöstöpalveluyritysten liittoon ja olemme alalla auktorisoitu toimija.

Haluaisimme kuulla sinusta lisää!

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - löydä töitä - Sales & HR Support (ID 5971). Hakuprofiiliin saat liitettyä mukaan hakemuskirjeen ja ansioluettelon. Viimeinen hakupäivä on 5.8., mutta hae tehtävää pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa TEMP-TEAMin Myyntikonsultti Jani Nylund joko sähköpostilla jani.nylund@temp-team.fi tai soittamalla numeroon 040 572 4329.