Sales & HR Consultant
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Kasvatamme Tampereen toimintoja ja rekrytoimme HR -tiimiimme uutta työntekijää nimikkeellä

Sales & HR Consultant

Toimenkuva voi olla kokoaikainen tai osa-aikainenkin, omasta tilanteestasi riippuen.

Toivoisimme, että pitäisit tiiviisti yhteyttä asiakasyrityksiimme ja potentiaalisiin työnhakijakandidaatteihin. Olisit aktiivisesti yhteydessä yrityspäättäjiin keskustelemalla heidän henkilöstösuunnitelmistaan sekä rakentaisit kanssamme luottamuksellisia asiakassuhteita.

Tarvitsisimme apuasi myös työpaikkojen täyttämisessä. Käytännössä tekisit työhakemusten esikarsintaa, etsit potentiaalisia kandidaatteja erilaisista CV -pankeista ja olisit yhteydessä tehtävän kannalta potentiaalisiin kandidaatteihin - auttaisit meitä rekrytointiprosessien eri vaiheissa.

Asiakkaat usein haluavat, että toimimme nopeasti ja laadukkaasti. Tätä toivetta kuunnellen olemme kehittäneet nykyaikaisia ja tehokkaita toimintamalleja. Työtä meillä tehdään pääosin toimistosta käsin. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat businessmaailman ytimessä, Technopoliksessa.

Arvostaisimme korkeakouluopintoja ja erityisesti hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aiempaa kokemusta alalta tai ainakin vahvaa kiinnostuneisuutta henkilöstöpalvelualaa kohtaan. Toivoisimme, että olisit rohkea ja positiivinen tyyppi, joka osaa nähdä asioista sen valoisan puolen, eikä lannistu myynnillistenkään haasteiden edessä.

Toimistossamme tehdään ahkerasti töitä ja vauhti on välillä kova, mutta kiireestä huolimatta toimistossamme on hymyileviä ja nauravaisia kollegoja. Voisikin luonnehtia, että tätä tiimiä yhdistää positiivisuus ja vahva ammattitaito.

Miksi meille?

Lyhyesti sanottuna meillä saat monipuolisen roolin, vastuuta kykyjen mukaan sekä tukea tiukan paikan tullen. Ja vaikka Tampere mahtava paikka onkin, ei tuosta kansainvälisestä taustaorganisaatiosta ainakaan haittaa ole. Sitä kautta saa hyvin tietoa alan kansainvälisistä tuulahduksista, ja onhan meitä vuosien varrella kutsuttu vierailemaan muidenkin maiden toimistoissa.

Kiinnostuitko?

Mekin haluaisimme kuulla sinusta lisää! Kerro meille, millainen persoona olet ja miksi haluaisit tulla meille töihin?

Jätä hakemus palkkatoiveen kera osoitteeseen www.temp-team.fi - löydä töitä – Sales & HR Consultant (Hakulomakkeeseen on mahdollista lisätä liitetiedostoja: CV, kuva, hakemus, jne).

Lisätietoja avoinna olevasta työtehtävästä antaa hakua hoitava konsultti Mika Stenman P. 0400 174 485 tai www.linkedin.com/in/stenmanmika

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255121
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mika Stenman (mika.stenman (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: +358 40 017 4485
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa