(Poistunut julkaisusta)

Sales Expert, Sector Alarm
Rainmaker

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

 


”Parasta työssäni on tiimi ja jatkuva kaupantekomahdollisuus.”

Oletko kerryttänyt jo tuloksellista myyntikokemusta puhelimitse ja nyt haluaisit ottaa urallasi seuraavan askeleen ja päästä myymään oikeasti merkityksellistä palvelua? Miltä kuulostaisi päästä soittamaan suurimmaksi osaksi lämpimiä liidejä?

Etsimme asiakkaallemme Sector Alarmille kasvun myötä uutta Sales Expertiä. Lue alta lisää, voisitko olla uusi maalintekijä Sector Alarmin joukkueesseen!

TYÖN KUVAUS 

Tärkein tehtäväsi on myydä Sector Alarmin kokonaisvaltaisia turvallisuuspalveluita kotitalouksille ja pienyrityksille. Kontaktoit puhelimitse ensisijaisesti asiakkaita, jotka ovat osoittaneet mielenkiintonsa Sector Alarmin palveluita kohtaan. Aloittaessasi saat perusteellisen perehdytyksen työtehtäviesi lisäksi Sector Alarmin palvelutarjontaan ja toimintamalleihin. Pääset tutustumaan eri osastoihin talon sisällä, ja sen lisäksi hyppäät kentälle asti kenttämyynnin ja asentajien matkaan, jotta ymmärrät kokonaisvaltaisesti mistä Sector Alarm on tehty. 

Vähintään kolmasosa työpäivästäsi koostuu asiakkaiden tavoittelemisesta ja heidän tarpeidensa kartoittamisesta. Tarjoat sopivia ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin ja klousaat kauppasi itse, jonka jälkeen asentaja ottaa kopin asiakkaasta.  Olet osa rentoa, kilpailuhenkistä ja tiivistä tiimiä, josta huokuu tekemisen meininki. Työtäsi teet yhdessä kannustavan tiimisi kanssa Pitäjänmäellä Sector Alarmin viihtyisässä sekä modernissa toimistossa. Kukonlaulun aikaan sinun ei tarvitse herätä, sillä työpäivä alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 17.00. Työtä tehdään arkisin, joten viikonloput ovat latautumisen aikaa. 

OLETKO SE SINÄ? 

Tässä tehtävässä menestyy sinnikäs, tiimihenkinen ja kilpailuhenkinen myyjä. Etsimme huumorintajuiseen ja energiseen tiimiin aktiivista henkilöä, jolla on jo näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä puhelimen välityksellä. Tehtävässä työskentely edellyttää nuhteetonta taustaa. Tässä siis vielä pähkinänkuoressa:

Toivomme sinulta:

 • kokemusta myyntityöstä
 • Halua menestyä ja kehittyä myynnissä
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja 
 • Tiimityöskentelytaitoja
 • Huumorintajua
 • Erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa 

 Tarjoamme sinulle:

 • Aidosti merkityksellisen palvelun myytäväksesi
 • Jatkuvan kaupantekomahdollisuuden 
 • Lämpimät liidit 
 • Viihtyisät toimistotilat Pitäjänmäellä
 • Kattavan perehdytyksen ja jatkuvaa koulutusta menestyäksesi
 • Urapolku mahdollisuuden 
 • Lounasedun 

SECTOR ALARM TYÖPAIKKANA 

Sector Alarm on yksi Euroopan johtavia turvallisuuspalveluiden tarjoajia yli 500 000 tyytyväisellä ja turvatulla asiakkaallaan. Kuten asiakastyytyväisyytemme osoittaa, olemme onnistuneet turvaamaan kotitalouksia ja pienyrityksiä jo yli 25 vuoden ajan erinomaisilla hälytysratkaisuillamme. Vuosien saatossa Sector Alarm on kasvanut merkittävästi ja ennuste tulevaan on lupaava sekä uusilla että olemassa olevilla markkinoilla.   

Olemme saavuttaneet vahvan markkina-aseman 2500 työntekijän voimin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Irlannissa, Espanjassa ja Ranskassa. Visiomme on tehdä töitä täydellä sydämellä tyytyväisten asiakkaiden ja turvallisimpien kotien puolesta - jokainen päivä. Intohimomme on tarjota laadukasta palvelua ja innovatiivisia tuotteita, jotka tuovat turvaa ja mielenrauhaa ihmisille kodeissa ja pienyrityksissä. 

Olemme 100% asiakaslähtöinen ja tavoitteellinen yritys, jolla on kunnianhimoinen kasvustrategia ja vahva voittamisen kulttuuri. Keskitymme oikeiden ihmisten löytämiseen ja heidän jatkuvan urakehityksensä tukemiseen. Nopeatempoisessa ja eteenpäin menevässä ympäristössä pääsee jatkuvasti kehittymään ja oppimaan uutta. Tukenasi on kannustava ja lämminhenkinen voittajatiimi, joka auttaa sinua ylittämään itsesi aina uudelleen. Mikäli tunnistit itsesi, kuulisimme Sinusta mielellämme lisää!

TYÖAIKA JA PALKKA

Työaika on 37,5h/vko ja työaika on ma-pe klo 9.00-17.00 Tehtävässä on kiinteä pohjapalkka 1800,00€ + provisiot. 

HAKU KÄYNNISSÄ

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.  Työ alkaa sopimuksen mukaan. Jos työtehtävästä jäi jokin askarruttamaan mieltäsi, vastaan mielelläni kysymyksiisi. Tavoitat minut parhaiten arkena klo 10-15 numerosta: 0443992514 / Leila - Rainmaker.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se solmitaan Rainmakerin kanssa.