(Poistunut julkaisusta)

Sales Executive
If

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020

Sales Executive Tampereelle

Voisi kai sitä kutsua Sales Executiveksi. 
Mutta itse asiassa haemme menestystarinoiden mahdollistajaa. 

Kun tavoite on korkealla, pitävä turvaverkko on erityisen tarpeellinen. Kun haluat tehdä tulosta ja pitää huolta yrityksesi kilpailukyvystä, haluat myös huolehtia että olet suojautunut mahdollisimman hyvin ikäviltä yllätyksiltä. Ja kun ikäviä yllätyksiä kuitenkin joskus tapahtuu, haluat olla varautunut niihin parhaalla mahdollisella tavalla. Large&Partner -yksikössämme autamme asiakkaitamme rakentamaan oman menestystarinansa tarjoamalla heille asiantuntemuksemme ja vakuutusratkaisut heidän liiketoimintansa jatkuvuuden varmistamiseksi.
 

Tehtävä 

Sales Executivena sinulta odotetaan aktiivista uusasiakashankintaa keski- ja suurasiakassegmentissä. Keskeinen fokuksesi on toimia asiakkaan liiketoiminnan jatkuvuuden ammattilaisena auttamalla asiakasta lieventämään seurauksia riskin toteutuessa oikeilla vakuutusratkaisuilla ja pienentämällä riskiä ennakkoon vahingontorjuntapalveluilla. Tehtävässä vaaditaan ”kerralla kuntoon”-asennetta, joka luo ylivertaisen asiakaskokemuksen. Tulet edustamaan If Vahinkovakuutusyhtiötä yhdessä Varman, Mandatum Lifen ja Nordean kanssa. Sales Executive roolissa sinulla ei ole omaa asiakassalkkua.
 

Tiimi ja yksikkö 

Tulet sijoittumaan Large&Partner -yksikköön ja XL Sales myyntitiimiin. Toimipiste sijaitsee Tampereella. Large & Partner -yksikkö on vastuussa keskisuurista ja suurista yritysasiakkuuksista alueellisesti.

Työyhteisössämme uskomme toisten auttamiseen ja kannustamme proaktiiviseen otteeseen ja tekemisen meininkiin kaikilla tasoilla. Yhteistyö sekä sisäisesti että kumppaneiden kanssa on kriittisessä asemassa menestyäksesi tehtävässä.

Etsimme sinua, joka olet /jolla on: 

 • intoa ja kykyä työskennellä puhtaasti uusmyynnin parissa keski- ja suurasiakassegmentissä olevien asiakkaiden kanssa
 • kykyä hallita suunnitelmallisesti suuria ja monimutkaisia kokonaisuuksia
 • vahva asiakasfokus ja business mindset  
 • vahvaa kykyä ja halua verkostoitua sekä sisäisesti että ulkoisesti
 • valmiutta ja tahtoa omaksua ja kehittää uusia toimintamalleja, joiden avulla onnistumme entistä paremmin
 • aktiivinen ja oma-aloitteinen ote työtehtäviin
 • sinnikkyyttä ja päättäväisyyttä
 • ​korkeakoulututkinto
 • englannin ja ruotsin kielen osaaminen luetaan eduksi
 • tärkeintä on ennen kaikkea, että olet dynaaminen, kasvuhaluinen ja toimit hyvin sekä tiimissä että itsenäisesti. Tämä on ratkaisevaa, sillä tehtävä tulee vaatimaan kovaa työntekoa, korkeata aktiivisuutta, luovuutta ja ennen kaikkea yhdessä tekemistä.

Mitä annettavaa tehtävällä on sinulle?

 • Tulet olemaan osa erittäin kunnianhimoista ja yhteen hiileen puhaltavaa myyntitiimiä, jonka jokaiselta jäseneltä tulet oppimaan paljon
 • Tulet kehittymään liiketoimintalähtöisessä myynnissä ja tulet oppimaan miten pääset vaikuttamaan yrityksien ylimmän johdon päätöksiin
 • Pääset verkostoitumaan suurten yritysten johdon kanssa ja allekirjoittamaan Ifin suurimpia kauppoja

Käytännön asiat ja lisätiedot:  

Viimeinen hakupäivä: 15.1.2021 

Työn sijainti: Tampere

Saat lisätietoja tehtävästä aluejohtaja Anders Kähköseltä puhelinaikoina: 11.1. klo 13-15, 14.1. klo 13-15 ja 15.1. klo 13-15, p. 050 424 5240. Haethan mahdollisimman pian, sillä haastatteluja tehdään jo hakuaikana. Liitäthän mukaan sekä hakemuskirjeen että CV:n.

Hakijan tulee olla hyvämaineinen, kuten vakuutusten tarjoamisesta annetun lain (234/2018) 16 §:ssä edellytetään.