(Poistunut julkaisusta)

Sales Executive
EasyFairs

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

EasyFairs hakee joukkoonsa aktiivista Sales Executivea Helsingin toimistoon.

Tässä positiossa vastuullasi on sinulle nimetyn ammattitapahtuman näytteilleasettajamyynti sekä avainasiakassuhteiden kehittäminen. Pääset toimimaan vaikuttajana ja olet mukana luomassa merkittävää kohtaamispaikkaa alan sidosryhmille. Aktiivisen myyntityön lisäksi tavoitteenasi on lisäarvon tuottaminen asiakkaalle, asiakkaan tarpeisiin sopivimman ratkaisun rakentaminen sekä ammattitapahtumien laadukas toteutus ja kehittäminen. Työskentely on itsenäistä, mutta teet tiivistä yhteistyötä tapahtuman koko tiimin kanssa.

Katso esimerkki meidän tuottamista messuista: https://www.youtube.com/watch?v=N7W78eQwBmc

Etsimällämme henkilöllä on asenne kohdillaan, eikä hymy hyydy haastavassakaan tilanteessa. Tässä tehtävässä onnistut, mikäli sinulta löytyy halua menestyä myyntityössä. Olet periksiantamaton, nautit haasteista ja etkä jää sanattomaksi hankalissakaan tilanteissa. Lisäksi odotamme, että

  • sinulle on kertynyt jo kokemusta B2B-myynnistä
  • olet tiimipelaaja, jolla on vahvat sosiaaliset taidot ja joka vakuuttaa esiintymisellään
  • pyrit järjestelmällisesti, kunnianhimoisesti ja sinnikkäästi kohti myyntitavoitteitasi
  • kommunikointi taittuu sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä

Tarjoamme työn kansainvälisesti alati kehittyvässä organisaatiossa, jossa on loistavat verkostoitumis- ja oppimismahdollisuudet tapahtuma-alalla. Päiväsi eivät tule olemaan samanlaisia ja siitä pitää huolta monipuoliset tehtävät ja hauska työyhteisö. Tukenasi sinulla on perehdytys, innostava työympäristö ja huippu kollegat. Liity vauhdikkaaseen joukkoomme!

Heräsikö kiinnostus?

Jätä CV:si hakemuksineen ja palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian: 
https://www.easyfairs.com/join-us/sales-executive-helsinki-fi/