(Poistunut julkaisusta)

Sales Executive - Helsinki
itslearning Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020
itslearning on vuonna 1998 perustettu ja kansainvälisesti palkittu pilvipohjaisen oppimisen ohjausjärjestelmän (LMS) toimittaja. Yhtiö toimii yhdeksässä maassa, ja itslearningin sovelluksilla on yli 6 miljoonaa käyttäjää aina perusopetuksesta korkeakoulutukseen ja yrityskoulutuksiin. itslearning on opetusteknologia yhtiö joka kasvaa voimakkaasti Suomessa. Tavoitteemme on olla johtava oppimisen ohjausjärjestelmä (LMS), joka palvelee miljoonia oppilaita, opiskelijoita, opettajia, kouluttajia sekä organisaatioiden johtoa ympäri maailmaa. Suhtaudumme intohimoisesti oppimisen ja haluamme tehdä kaikkemme, että jokainen oppija saavuttaa parhaimpansa. Etsimme nyt asiakkaallemme itslearning Oy:lle ratkaisumyynnin huippuammattilaista Sales Executivea jatkamaan verkko-oppimispalveluiden voimakasta kasvua Suomessa. Tässä Eilakaislan tuottamassa rekrytoinnissa työllistyt suoraan asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen.

Sales Executivena

toimit tärkeänä osana kansainvälisen itslearning konsernin Suomen pientä, mutta tehokasta myyntiorganisaatiota, jossa vastuualueenasi ovat korkeakoulu ja ammatillisen koulutuksen sektorien aktiivinen myyntityö. Työssäsi pääset vastaamaan itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti omista myyntiprosesseistasi, luoden ja kehittäen suhteitasi oman markkina-alueesi päättäjiin ja vaikuttajiin. Käytännössä siis tunnistat ja tapaat uusia potentiaalisia asiakkaita, kartoitat potentiaalisten asiakkaittesi tarpeita, sekä vastaat niihin vakuuttavasti itslearningin soveltuvin ratkaisuehdotuksin. Välillä pitkienkin myyntiprosessiesi lopputulemana hankit siis uusia asiakkaita, nautit onnistumisista ja olet ylpeä omasta panoksestasi joustavien opetusratkaisujen edistämisessä. Tukenasi toimii mukava ja ammattitaitoinen tiimi, ja raportoit työstäsi suoraan toimitusjohtajalle.

Toivomme että omaat

tuloshakuisen ja aktiivisen myynnillisen asenteen, sekä aidon kiinnostuksen oppimista ja opetusalaa kohtaan. Hyvänä taustatukenasi toimii korkeakoulututkintotaustasi, sekä mahdollinen aikaisempi tuntemus opetussektorin domainista, hankintaprosesseista, sekä verkko-oppimisympäristöjen edellytyksistä. Aiempi kokemus pitkistä ja vaativista ratkaisumyynnin prosesseista on sinulle isoksi eduksi ja toivomme myös, että olet tottunut kommunikoimaan päättäjien kanssa. Ennen kaikkea tarvitset pitkäjänteisen ja tarmokkaan myynnillisen otteen työhösi, joilla vakuutat asiakkaasi itslearningin palveluista ja eduista. Työssäsi tarvitset myös b-ajokorttia, sekä vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle

haasteellisen ja vastuullisen myyntityön, jossa pääset kehittämään osaamistasi osana kansainvälistä ja ammattitaitoista työyhteisöä, jossa yhteiskunnallinen arvomaailma on vahvasti läsnä. Kilpailukykyinen ja kannustava palkkamalli muodostuu hyvästä pohjapalkasta, sekä myyntibonuksista, joihin pääset omalla työlläsi itse aktiivisesti vaikuttamaan. itslearning tarjoaa sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen, hyvillä etätyömahdollisuuksilla, joiden vastapainoksi yritys tarjoaa myös viihtyisät toimitilat hyvällä sijainnilla Helsingin keskustassa. Globaalissa yrityksessä sinulla on myös tulevaisuudessa hyvät mahdollisuudet edetä halutessasi konsernissa muihin tehtäviin, esimerkiksi ulkomaille.

Olisiko tämä työ sinua varten?

Jos vastaat kyllä, niin jätä hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera heti, kuitenkin viimeistään 6.4.2020 osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuprosessin ajan ja etenemme haastatteluissa jo haun aikana. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian kevään 2020 aikana. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Palvelupäällikkö Anssi Säkö p. 030 6090 502 / anssi.sako@eilakaisla.fi