(Poistunut julkaisusta)

Sales Engineer
Nynas

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Suomessa Nynas on johtava bitumin toimittaja päällystysteollisuudelle ja bitumisten katemateriaalien valmistajille. Etsimme nyt Nynas Oy:n Vantaan toimistolle sinua asiakaspalvelutaitoinen

Sales Engineer

Tätä meillä on tarjolla

Myynti-insinöörinä tulet osaksi pientä ja tehokasta myyntitiimiämme ja mukavaa työyhteisöämme. Olet keskeinen ja tärkeä linkki asiakkaamme ja toimituksen välissä, minkä lisäksi olet mukana yhteistyössä alan sidosryhmien kanssa ja osallistut pohjoismaiseen yhteistyöhön. Pienessä organisaatiossamme toimenkuvasi on monipuolinen ja muovautuu osaamisesi karttuessa, sisältäen ainakin:

  • Olemassa olevien asiakkuuksien hoitaminen ja kehittäminen
  • Teknisenä tukena toimiminen asiakkaille
  • Myyntiennusteiden ja -suunnitelmien tekeminen
  • Sopimusneuvottelut nimettyjen asiakkaiden kanssa
  • Yhteistyö kuljetusliikkeiden sekä toimitusketjumme kanssa

Työ tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden syventyä ja kasvaa päällysteteollisuuden asiantuntijaksi. Työnantajana olemme ketterä ja mutkaton ja pidämme työntekijöistämme hyvää huolta. Arvojemme mukaisesti toimimme omistautuen, yhteistyössä ja proaktiivisesti.

Lisää meistä työnantajana: https://www.nynas.com/en/career/what-is-it-like-to-work-here/

Tätä me odotamme

Parhaiten työ soveltuu henkilölle, jolla on jo jonkin verran työkokemusta asiakaspalvelun, teknisen tuen tai myynnin parista ja vahvaa halua toimia asiakastyössä. Päällysteteollisuuden, rakennusteollisuuden ja tienrakennustekniikan tuntemus tukevat hyvin tehtävässä onnistumista, mutta tärkeintä on kuitenkin kiinnostus ja halu oppia alan osaajaksi. Lisäksi odotamme:

  • soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa
  • oma-aloitteista, proaktiivista otetta
  • tuloshakuista ja ratkaisukeskeistä otetta asiakastyöhön
  • hyviä yhteistyötaitoja ja kommunikointikykyä niin suomeksi kuin englanniksikin

Annamme mielellämme lisätietoja. Nynasin toimitusjohtaja Marko Sallinen (puh. +358408260310) on tavoitettavissa 13. ja 19.11. klo 9-11 (tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@nynas.com) ja rekrytoinnissa avustava Psyconin konsultti Mira Karilahti (puh. 020 7101 238) on tavoitettavissa varmimmin 14. ja 20.11. klo 11-12.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksen kera viimeistään 24.11 osoitteessa www.psycon.com/jobs. Aloitamme haastattelut mahdollisuuksien mukaan jo hakuajalla.