Sales Engineer
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019
Asiakkaamme Geobear etsii joukkoonsa rakennusalan osaajaa vastaamaan Turun seudun asiakkuuksista. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokenut myynnin tai rakennusalan osaaja, mutta ennen kaikkea halua kehittää itseäsi ja saada tulosta aikaan. Pääset kohtaamaan työssäsi päivittäin uusia ihmisiä ja haastamaan itseäsi kohti uusia tavoitteita. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae jo tänään!
KUVAUS
Sales Engineerin roolissa teet tavoitteellista myyntiä rakennusalan palveluiden parissa. Työsi on liikkuvaa ja työnkuvaasi kuuluu asiakkaan tilanteen kartoitusta ja tarjouslaskelmien tekemistä. Tehtävään sisältyy olennaisesti matkustaminen: alkuviikko sujuu asiakkaita tavaten ja loppuviikosta voit tehdä töitä mukavasti toimistolta tai etänä, esimerkiksi kotoa käsin.

Tarjoamme


* Kehittymismahdollisuudet asiantuntevan myynnin parissa
* Liikkuvan työn ja mahdollisuuden etätyöhön
* Kannustavan palkkausmallin

TYÖNKUVA

* Turun seudun asiakkuuksien hoitaminen
* Uusien asiakkaiden yhteydenottopyyntöihin vastaaminen
* Tarjouslaskenta ja tilausten hallinnointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet taustaltasi insinööri tai sinulla on aikaisempaa kokemusta rakennusalalta. Työssäsi tulee korostumaan ymmärrys rakennusalasta, sillä myyt tähän liittyviä palveluita. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ja sinulla on B-ajokortti. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen myynnin tai rakentamiseen liittyvän työskentelyn parista sekä ruotsin kielen taidon.

Etsimämme henkilö on:


* Tavoitteellinen ja kehittymishaluinen
* Asiakaspalveluhenkinen
* Itsenäinen työsknetelijä


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Turku ja lähialueet
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä xx puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Geobear Oy ratkaisee kotitalouksien maaperän painumaongelmia mahdollistamalla perheiden arjen jatkuvuuden, jolloin korjaustoimenpiteiden ajaksi ei tarvitse muuttaa pois.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1310603
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku