(Poistunut julkaisusta)

SALES ENGINEER
Kumera Drives Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Haemme Riihimäelle

SALES ENGINEER / TEOLLISUUSVAIHDEMYYJÄÄ

Myyjän tehtäviin kuuluu Kumeran voimansiirtoryhmän tuotteiden ja voimansiirtoratkaisujen myynti Työ on monipuolista ja vaatii vahvaa teknistä osaamista sekä aktiivista asiakastyötä. Tehtävän olennaisena osana on nykyisten asiakkaittemme palveleminen sekä uusien asiakkuuksien luominen ja kehittäminen. Tehtäviin sopiva tausta on konetekniikan insinööri tai muutoin hankittu alan vankka osaaminen. Tehtäviin vaaditaan vähintään välttävää englanninkielen taitoa sekä kykyä toimia asiakasrajapinnassa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Arvostamme oma-aloitteellisuutta ja aktiivisuutta sekä kokemusta voimansiirtoalasta, kaivos- tai paperi-, sellu- ja prosessiteollisuuden laitteista.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ja monipuolisessa työympäristössä useiden teollisuudenalojen kanssa vaihdekäyttöjen kautta. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot. Kannustamme sinua kehittymään huippuosaajaksi mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien parissa.

Lisätietoja antavat myyntijohtaja Pasi Jokela, puh. 046 876 2255 ja talousjohtaja Mika Roslund, puh. 040 631 1600.

Lähetä hakemuksesi 22.11.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen hakemus@kumera.com.

Rekrytoinnit ovat mahdollisia ennen hakemusajan umpeutumista ja hakemukset käsitelläänkin välittömästi niiden saavuttua.