(Poistunut julkaisusta)

Sales Engineer, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Sales Engineeriä Helsingin Vuosaareen. Jos olet esimerkiksi sähkö- tai -diplomi-insinööri ja haluat työskennellä haastavissa tehtävissä laivojen sähköjärjestelmien myynnin parissa, saatat olla etsimämme henkilö! Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ympäristössä uusimman meriteknologian parissa.
KUVAUS
Sales Engineerinä työskentelet laivojen sähköjärjestelmien myynnissä ja olet mukana rakentamassa kestävämpiä ratkaisuja meriteollisuuteen. Tehtävänkuvaasi kuuluu aktiivinen uusien asiakkaiden prospektointi, myynnin ja markkinoinnin ratkaisujen kehittäminen sekä myyntihankkeiden läpivienti. Etsit itsenäisesti ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin ja kartoitat jatkuvasti markkinatilannetta. Työskentelet osana pientä ja asiantuntevaa myyntitiimiä sekä toimit tiiviisti yhteistyössä kansainvälisen palvelukeskusverkoston kanssa. Työnkuvaasi kuuluu myös matkustaminen Suomessa ja ulkomailla.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ympäristössä meriteollisuuden parissa
* Tilaisuuden kehittyä vastuullisissa myynnin tehtävissä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Uusien asiakkaiden prospektointi
* Myynnin ja markkinoinnin ratkaisujen kehittäminen
* Kokonaisvaltainen myyntiprojekteista vastaaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta (DI / AMK, esim. sähkö)
* Sähkötekninen ymmärrys
* MS Office-taidot
* Sujuva suomen sekä englannin kielen taito


Eduksi katsomme SAP ja Salesforce osaamisen sekä ymmärryksen meriteollisuuden sähköjärjestelmistä. Lisäksi aiempi kokemus myyntitehtävistä katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen ja toimeen tarttuva
* Sinnikäs ja myynnillinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, mahdollisuus jatkoon
* Sijainti: Vuosaari, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti yli 100 maassa. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.